Att få morgonpussar.

 
 

AT2B0419

 
 

AT2B0422

 
 

AT2B0427

 
 

AT2B0435

 
 
 

Jag har fått tillbaka min dator!

Wuhuuuu!

Och det är så skönt att kunna ta hand om sina bilder igen. Som de ovan – på Buse och Spöket. Sådär ser det ut varje morgon; en nyvaken Buse och ett överlyckligt Spöke som försöker pussa honom i hela ansiktet med kroppen som ett gummiband av glädje. Hon är verkligen tokig i Buse, och det bästa som finns är när han väcks på morgonen och hon äntligen får se honom igen efter en natts sömn. Själv tar han lojt emot hundpussarna och försöker värja sig så gott det går i morgondimman, med KoiKoi i ett stadigt grepp som vanligt.

Kärleken mellan hundar och barn och tillbaka igen. Kan inte se mig mätt på den.

Och idag är det lördag och jag ska bli kidnappad!

Ja, det är ungefär det jag vet. Egentligen skulle jag inte veta det heller, men eftersom vi precis köpt huset så ville Banditen kolla av så det var okej att bli kidnappad för en babyshower just idag och det var ju snällt. Så idag blir jag kidnappad av Nelly och körd någonstans där iallafall Banditen är, och sen får jag se vad som händer. Så himla spännande! Och så roligt att få en lördag med vänner. Det känns som om det är min födelsedag och julafton och allting annat på en och samma gång.

Så jag är pepp på lördag här hemma; bland en nyvaken Buse och ett pussande Spöke och två flickor som ännu sover där inne under täcket. Och en man som är finfint skäggig och doftar nymalt kaffe bara en armslängd ifrån.

Bästa.

 
 

cherry

10 kommentarer till “Att få morgonpussar.

  1. Ha en riktigt bra dag – jag är säker på att du kommer att bli väl omhändertagen 😉

  2. Hihi, vilka underbara bilder :). Er lilla buse är så galet söt!!
    Ha nu en alldeles fantastisk lördag med vänner <3
    KRAM

  3. Såå mysigt med ungar och hundar. Minns då vi kommit hem med dottern från förlossningen och maken åkte och hämtade hunden från hundvakten. Hunden kände direkt när hon kom innanför dörren (så klart) och smööög längs golvet fram till den lilla bebisen och pussade försiktigt. Sen var de bästisar! Nu är hon tyvärr i hundhimlen sen många år tillbaka.

    Ha en kul babyshower!

    Kram Lena

  4. Wohoo vad spännande med babyshower!! Plötsligt tycker jag att allt sånt verkar superkul, undrar varför, hahaha… 😉 Kramis!!

  5. Så mysigt det ser ut!!
    Ha ha ha, tänk att jag liksom inte kopplade ihop det när jag precis läste inne hos Banditen att det var DEN Emma, alltså DU 🙂
    Ja, ibland är man inte alltid med helt enkelt;-) Skyller på att jag var uppe vad halv sju för att åka till stallet och mocka skit;-))
    Ha en riktigt fin babyshower!
    Kram Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg