Att ha fått världens finaste babyshower.

 
 
AT2B0522
 
 
 

Alltså.

Vilken babyshower jag fick igår!

Nelly kom och hämtade mig i sin nya bil som hon var himlans stolt över, och sen körde hon mig in till stan och till Mathildas lägenhet där de finaste personerna på denna värld väntade bland bubbel, kakor, frukt och presenter. Och allt var så vackert pyntat; med ballonger och servetter och påskris.

Herregud vad dom hade ansträngt sig. Det är så jag kan börja lipa.

 
 
 

AT2B0532

 
 
 

Där fanns fruktspett och jordgubbar och nutella-cheesecake…

 
 
 

AT2B0533

 
 
 

… och en stor badbalja full med badankor, is, skumpa för preggon och vanligt bubbel för alla andra. Det finns en treåring här hemma som kommer att bli mycket glad för dessa ankor så snart han upptäcker baljan på bordet.

 
 
 

AT2B0555

 
 

AT2B0530

 
 
 

Bordet var så fantastiskt fint fixat.

Med allt i vitt och blått och ett påskris där det hängde babystrumpor och påminde om att det faktiskt snart finns en liten med fötter som behöver värmas. Och så hade Nicole tagit med sig det godaste jag vet just nu; morotskaka hela vägen från Olof Viktors.

 
 
 

hipp

 
 

AT2B0603

 
 

AT2B0594

 
 
 

Mannens syster var där, Mathilda, Helle (som också väntar smått nu), Nelly, Svåra Lena och Banditen. Om ni undrar vad tusan vi pratar om som får alla att se ut såhär som på bilderna så är mitt enda svar på det inga kommentarer. Men det var informativt.

Och så lekte vi lekar. En frågesport som vårt lag förlorade så det sjöng om det, trots att vi hade en läkare i laget och trots att jag ansåg oss vara väldigt allmänbildade. Svåra Lena var i andra laget och tog det hela på blodigt allvar. Som en galopphäst frustade hon med fladdrande närborrar vid bordet och frågade Mathilda är du dum i huvudet? när hon råkade räkna fel på poängen.

 
 
 

AT2B0527

 
 

AT2B0526

 
 
 

Och titta!

En världsfin ballong hade Banditen pysslat ihop (denna galna, enarmade kvinna har alltså suttit och limmat ihop en freakin’ luftballong!) – full med babykläder. Och jag fick typ en hel garderob till lillebror av alla; mängder av mjuka plagg, små mössor, en pekbok med psykedeliska mönster och en räv som cyklar jättefort.

 
 
 

AT2B0561

 
 
 

Det fanns även kakor stämplade med bebis, snitt och hans planerade födelsedatum.

Så. Himla. Fint.

 
 
 

AT2B0538

 
 
 

Och ja.

Jag fick ju en tårta också.

Dör.

 
 
 

hippa2

 
 
 

Hm. Den förlösta versionen, som uppstod när alla tagit en bit. Och så en förmildrande bild på en babystrumpa, så ni kan tvätta era sinnen lite.

Och efter tårtätande, lekar, presenter, hysteriskt skrattande och en och annan lärdom gick vi vidare till Davidshall för att äta tapas och prata ännu mer. Typ det godaste på länge; jag åt klyftpotatis med aioli, kronärtskockor, kycklingspett och annat smaskigt tills jag blev så mätt att jag bokstavligt talat fick svårt att andas. Och då körde Nelly hem mig igen, med bilen full av badankor, ballonger och babykläder.

Den finaste babyshower man kan tänka sig, gjord med så mycket kärlek att jag blir alldeles matt.

Det finns liksom inte ord att tacka för sånt.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

29 kommentarer till “Att ha fått världens finaste babyshower.

 1. MEN vilka fina vänner du har, och vilket party då 😉
  Nästan så även jag var tvungen att lipa en skvätt.

 2. Sååå fint!!! Blir alldeles rörd jag med ju <3
  Tårtan… Ja, den var ju verkligen speciell ha ha ha 🙂
  Ha en skön söndag!
  Kram Anna

 3. Vilket jäkla skönt gäng ni är! Med såna vänner är man trygg i livet….. (hihi å den där tårtan…säger endel haha)
  Såg inga bilder på Nelly….blev hon kvar i nya bilen….klappandes på ratten!? ;);)

 4. Åh vad gulliga de var som fixat så fint. Sånt där fanns inte (så vitt jag vet) då det var dags för mig att leverera. Kul grej är det i alla fall. Men alltså. Den där tårtan! Grotesk ju. Men vansinnigt kul!

  Kram Lena

 5. Man blir ju alldeles rörd… så underbart ordnat av vännerna!! Och tårtan – haha, jag saknar ord!

 6. Haha helt underbart, tårtan var ju bara så cool.. och lite ”äcklig”… haha =) Vilka ljuvliga vänner, det är sådana man behöver i sitt liv, alltid. Stor kram på dig

 7. Gud vilka fantastiska vänner du har!!! Vilket konpisgäng ni är!!!
  Djupt avundsjuk på dig! Med kärlek!

 8. Ååå, så fint og koselig gjort! At dine venner gjør noe sånt for deg sier nok like mye om deg og hvilken person du er som det gjør om dem<3
  Lykkelykke til med flytten til det utrolig flotte nye hjemmet deres! Er helt overbevist om at du kommer til å trylle det om til å bli et fortryllende flott og sjarmerende Emma-slott:) Takk for at vi får være med på reisen<3
  Varme klemmer

 9. Vilken tårta!!! När började man ha ”babyshowers” i Sverige??? Trodde det var en amerikansk grej. Men fin var den.

  1. Det vet jag inte, men jag fick en med Buse med så mina vänner började iallafall för 4 år sen 🙂

   1. Tack för att du svarade! Jag är bosatt i Amerika och här ”får” man bara en babyshower med första barnet. Men jag gillar den svenska traditionen att ha en vid varje barn, det är värt att firas. Lycka till med nya huset och med snittet. Kramar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *