Att ha flyttdag.

 
 

AT2B0697

 
 
 

Jaha.

Idag flyttar vi in!

Efter att ha levt i vad som känns en evighet i kaos och kartonger och dammtussar och kassar, går flyttlasset idag mot Ystad. Vemodigt och lite blödigt å ena sidan, och spännande och fantastiskt å andra. Det är liksom mest för Buses skull jag är blödig, sådär på föräldrars vis, när man tror att man kommer traumatisera sitt barn för all framtid bara genom att flytta. Trots att jag själv flyttat hundra gånger under min uppväxt och inte traumatiserats av det. Och trots att han är världens coolaste lilla kille som inte alls tycker att det ska bli läskigt utan bara spännande, och som är så osentimental man bara kan bli och frågar hundra gånger om dagen när han ska få sina leksaker till nya huset och när han egentligen ska få börja på nya förskolan.

Jag vet inte riktigt vad vi har gjort för att ha lyckats avla fram ett så tryggt barn, men just det slår mig med stolthet och glädje varje dag. Och tacksamhet.

 
 
 

AT2B0693

 
 
 

Tooka är däremot traumatiserad, såklart. Det pips utdraget och hängs med öronen och slokas runt kartongerna. Men jag tror att bara sängen kommer på plats så hon har någonstans att ligga så ordnar det upp sig det med.

 
 
 

AT2B0699

 
 
 

Så idag går flyttlasset.

Buse är hos farmor och farfar så länge, jag är med flickorna i nya huset och mannen roddar flyttfirman. Så idag blir det nog inte så mycket mer bloggande kanske, men förhoppningsvis ska nät och sånt funka (herregud, det vet man ju aldrig) så vi hörs imorgon igen.

Och just det! Jag finns ju på Instagram såklart. Under @attvaranagonsfru.

Fin långfredag på er, vänner. Här ska det flyttas!

 
 

cherry

24 kommentarer till “Att ha flyttdag.

 1. Lycka till med flytten!!
  Jag har tänkt skriva och tipsa om en fantastisk förskola sedan du berättade om flytten men livet kom emellan lite. Men, Bladlusens uteförskola heter den och är helt outstanding!

  Hälsningar från byn bredvid er nya by!

 2. Grattis till den inställningen hos ert barn! Han har ju inte bara blivit så utav sig själv vännen – arv och miljö du vet. Förmodligen är det er självklara och villkorslösa kärlek, ert lugn och er harmoni ihop med en god balans (inte bagatellisera men ej heller sjosa upp). Underbart att du är sådär uppmärksam och inte tar det för givet. Hoppas flytten går som en dans. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2015/04/02/titulerar-mig-pasklovsfirare/

 3. Lycka till idag. Tack för din blogg underbart att vara en del av ditt liv, om än på behörighet avstånd. Tack.

 4. Så spännande! Hoppas att flyttandet går bra och att ni kommer lite i ordning innan det blir mörkt. Första kvällen på ett nytt ställe bland kartonger och kaos är speciell. Tack tack tack för att vi får följa med på resan!

 5. Lycka till med flytten. vet hur mycket jobb det är med det, men det brukar ju bli bra tillslut. skönt med flyttfirma då slipper man grovjobbet…! det blir spännande att se mera av ert nya hus. Glad påsk!

 6. Lycka till! Det är ju mycket roligare att packa upp än att packa ner! Hoppas ni hinner med att ”påska” lite också! = )

 7. Tänk att flytta på en Långfredag, som faktiskt är en sådan konstigt nog en ”tråkig” dag. Oj, hoppas på allt väl, alla tankar och inredning som finns när man flyttar. Vill bara önska Er i hela familjen ett varmt grattis till Ert nya vackra hus. En fortsatt Fin och trevlig påskhelg.

 8. Hoppas allt går bra idag!! 🙂 Antar att ni flyttat nu! Åh vilket fint hus ni verkar ha hittat. Ska bli så fruktansvärt roligt att få följa med på resan till ert nya boende och ta del av dina fantastiska inredningsfoton. Kram

 9. Ååh! Det blir ett lika vackert hem som ert förra. Kan du snälla, om du orkar, visa lite bilder på Lutande huset då det är tomt sen? Lycka till med allting!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg