Att ta allting i snigelfart.

 
 

AT2B0835

 
 
 

Herre min gud vad foglossningen begränsar mig.

Jag hade ju aldrig det där när jag bar på Buse, så jag kunde liksom inte riktigt föreställa mig hur det är. Men det är inte skönt kan jag säga, och det är framförallt inte kompatibelt med en flytt när jag helst vill slita upp alla kartonger på en gång och börja packa upp. Står jag på benen för länge har jag tillslut så ont att det räcker med att lillebror rör sig lite neråt där inne så viker jag mig nästan. Och så kan man ju inte hålla på.

Så jag vilar. Och sitter. Och pekar.

Det är en nyttig lärdom för mig.

 
 
 

AT2B0838

 
 

AT2B0830

 
 
 

Men där ser ni sovrummet med lampan uppe, iallafall.

Nu finns där en säng också och en mängd kartonger, men det har jag inte fotat. Ska ta tag i det sen. Men jag kan inte riktigt komma över hur nöjd jag är med Leo på väggarna och hur fint den där lampan gjorde sig mitt i rummet. Som ett smycke på något vis. Jag är ju lite tokig i taklampor som ni vet.

(Den här tvingade jag Jenny att leta upp på Formex när hon var där och köpa in, själv köpte jag den när hon hade rabatt).

Men det går framåt här hemma, om än i snigelfart. Alla möbler som kändes stora i Lutande Huset är extremt små här och kräver att jag tänker om lite; det är en så enorm skillnad på yta mellan de två husen. Inte minst takhöjden. Buse är glad som en lärka trots att han fick feber inatt (så typiskt) och var skållhet i morse; nu märks det knappt ett spår och han vägrar att vila – han vill vara runt i alla rummen och titta på hur det ser ut och rota bland sina leksaker som ännu finns i kartonger. Hans rum är prio ett idag har vi sagt; så att det känns iallafall snudd på färdigt åt honom ikväll. Resten kan vänta.

Nätet kom igång idag (yay!), det hörs fågelkvitter utifrån och vädret är på sitt allra bäst humör.

Vår första lördag i huset är här.

 
 

cherry

12 kommentarer till “Att ta allting i snigelfart.

  1. Wow!! Så fint!! Så himla spännande! Kom på mig själv att längta efter att läsa bloggen nu när jag vaknade! Stackars dig med foglossning! Kram Lisa S o glad påsk

  2. Det blir såå fint!
    Vila så mycket du kan. Det funkar ju att sitta i en soffa och peka vart sakerna ska:)

    Glad påsk

  3. Flytt o foglossning låter som en dålig kombo.
    Förstår ”stressen” att inte kunna hjälpa till o fixa som man så gärna önskar när man flyttar in i nytt.
    Blir avis på er som flyttar in. Det är en fantastisk känsla att få ”börja om” i nytt fint boende.
    Vi flyttade in för drygt 4 år sen o trivs som fisken men just det där att flytta in… underbart!

  4. Hej hopp! Fick också foglossning med tvåan. Fick välja på att ha kryckor eller hasa mig fast längsmed bokhyllan på natten när jag skulle upp och kissa. Jorå. Smiiiiidigt!

  5. Hmm nu kom inte hela min kommentar med tror jag. Eller så kommer den in när jag skrivit klart här så blir det dubbelt. Jag ville bara peppa lite med att foglossningen går över nästan direkt efter förlossningen. Hoppas att det funkar lika med snitt. Massa kramar! ❤️

  6. Jag hade hemsk foglossning från vecka 10 båda mina graviditeter, men för mig blev det bättre båda gångerna när de sjunkit tillräckligt långt ner oxh fixerat sig. Då stabiliserades liksom mitt bäcken av deras huvud, himla praktiskt. Plus att det båda gångerna försvann så snart dom var ute (födde med snitt båda gångerna). Så stå ut bara!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg