Att ha någon så fin så nära.

 
 

AT2B0842 copy

 
 
 

Banditen, alltså.

Igår, mitt bland flyttgubbar och kartonger, står hon plötsligt med en liten låda i handen innehållande tre bitar morotskaka från Olof Viktors – den kaka jag hade planerat att leva på tills lillebror kommer ut. Hon hade varit där och fikat och sen tagit sig tiden att köpa med sig tre bitar (en till mig, en till mannen, en till Buse) och åka ut för att bara ge en kram och lämna över.

Älskade vän. Tänk att ha henne så nära.

 
 

cherry

13 kommentarer till “Att ha någon så fin så nära.

  1. Såna vänner är ovärderliga, som har omtanken där utan att begära något tillbaka.
    Ta hand om varandra :).
    Kram Ulrica

  2. Kjære deg fine jenta… Kan du gjøre meg en tjeneste og lage et blogginnlegg om din kjære *banditten* så jeg klarer å henge med:) Har skjønt at hun er en snill jente i ditt liv<3
    Og har også prøvd å lese meg tilbake… Men disse stadige hyllestene uten noen forklaring… Jeg vil (ønsker) å vite hvem denne banditten er;) er hun din søster eller en venninne ? Og i så fall har dere kjent hverandre i mange år? 🙂 hilsen en ny følger fra Norge som elsker din blogg:)

  3. Ni två är ju så fina och vad underbart med vänner som vet precis vad man vill ha och behöver. Så roligt att få följa dig här på bloggen, du har en alldeles sällsynt god smak och förmåga att inspirera, tusen tack för det!
    Kram P

  4. Jag tänkte göra lika som ni gjort på ett golv i våran gillestuga. Men när vi va på Flügger sa dom att man måste slipa, lacka två gånger med olika typer av lack för att kvisthålen inte skulle blöda igenom, sen måla 2-3 lager med färgen. Det låter väldigt omständigt. Så nu undrar jag hur gjorde ni? Hälsningar Jennifer

    1. Hej! Eftersom det här golvet redan var målat så behövdes det inte. Men är det ett obehandlat golv så bör man lägga någon slags grund för att det inte ska blöda, ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg