Att gå ner för (ned-)räkning.

 
 

AT2B0975

 
 
 

Idag är det vecka 37 och tre veckor kvar tills snittet.

Tre veckor!

Vad hinner man ens med på tre veckor? Inte mycket. Så kort tid är det kvar. Och det känns i hela kroppen att det snart är dags; de där bubbelväggarna börjar slutas och allting blir lite tystare inuti. Mindre brusigt. Kroppen är tung och trött och protesterar mot allting annat än vila, och där inne börjar det bli trångt för honom att röra sig och jag kan tydligt se hur magen buktar ut när han ganska hårdhänt försöker.

Det är bara tre veckor kvar.

 
 
 

AT2B0986

 
 

AT2B0999

 
 
 

Så jag går ner för nedräkning, lite i taget varje dag.

Blir långsammare, lugnare. Befinner mig mer inne i mig själv än utanför, tvättar de bebiskläder som finns kvar att tvättas och försöker greppa att vi snart är ännu en i Lanthandeln och att livet tar ytterligare en runda med oss om bara ett litet tag. Undrar hur han kommer se ut på riktigt; om han föds lika rödlätt som sin bror och med samma starka humör redan från starten.

Idag är det vecka 37 och bara 3 veckor kvar tills han kommer.

Och kroppen ser till att jag är redo på alla sätt som går.

 
 

cherry

17 kommentarer till “Att gå ner för (ned-)räkning.

  1. Guuuu vilket hår 😀 Så mysigt att få en liten, vår är 6 månader imorn och igår bestämde mannen att jo, det blir en till haha. Vilket för mig blir den fjärde……. Men nu lever vi i det vi har och inte framåt haha. Men visst är det mysigt!!
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Det kommer att bli kanon! Den där känslan just innan man får en ny familjemedlem är något alldeles, alldeles särkilt. Alla säger att man ska njuta av att bara vara men själv är man så upprymd och fylld av tankar och förväntningar. Tänk att ni får en liten vårbebis. Så himla mysigt!
    Kram
    Rebecca

  3. Ja, dom sista dagarna kommer att flyga fram :).
    Vilka underbara bilder på dig, och vilket hårsvall du har.. galet vackert!!
    KRAM

  4. Vilket hår du har människa! *avis*
    Tre veckor går ju supersnabbt! Jag var också jätte gravid vid den här tiden förra året och nu är den lilla bebisen redan tio månader… Ska bli så kul att få följa er, både med lillebror o det nya huset! Hoppas du har haft en fin påsk.
    Kram

  5. I hear ya, sister! Jag har idag fyra veckor kvar till planerad igångsättning. Jag är innerligt tacksam att det inte är längre tid kvar i det här smärthavet. Lycka till till oss! Nesta på!

  6. Hej Emma!

    Å jag vet precis hur du känner dig just nu!
    Om precis två veckor är det dags för oss att träffa vår lille pojk.
    Vi ska göra ett planerat kejsarsnitt pga att han fixerat sig med rumpan ner.
    Det är vårt första och längtan och förväntan är ju obeskrivlig. Man räknar ner och det pirrar i hela kroppen när man tänker på att snart får vi träffa vår lilla Nils. Hur ser han ut?:)
    Sen finns ju alltid den där gnuttan av oro, tänk om det händer något mm men den försöker jag slå ifrån mig:)
    Så dör låg jag också igår, det var ju fantastiskt skönt med ett bad men det var nästan så sambon fick hjälpa mig upp ur det;)

    Kram söta du!

  7. Helt gaalet fint hår ju 🙂 Tänkt fråga nån gång förut men har glömt bort det, har du toning eller färg nu när du är gravid? Är gravid själv och vet inte riktigt om det bara är och köra på som vanligt eller om det finns någon skonsammare färg kanske när man färgar hos frisören?

  8. Ihhh är det bara jag som får skräckfilmsvibbar av första bilden? Hmm, jag är nog rätt störd efter att ha sett för många sånna filmer 😉
    Men du vad tiden flyger fram, tre veckor kvar bara :O !!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg