Att ha lite sjukstuga och mormorsbesök.

 
 

AT2B0944

 
 
 

Japp, här hemma varvar vi kartong-upp-packning med lite sjukstuga. Stackars Buse har lätt feber och vill gärna ligga i sängen, och som ni vet vill jag själv ligga i sängen mest hela tiden så det passar mig fint. Det är inte klokt att det kan vara så motigt att stå upp, och att det där med att ligga på sidan med en gigantisk 90-centimeterskudde mellan låren kan vara så ljuvligt.

Så idag har jag sett Röjar-Ralf, Spöket Laban och Basil Mus. Samt läst alla böcker av Jan Lööf minst två gånger.

Man måste älska Jan Lööf.

(Burken med sugrör och handtag, bästa när-barnet-är-sjukt-saken, har jag hittat här)

 
 
 

AT2B0960

 
 

AT2B0964

 
 
 

Och så har vi haft besök idag!

Av mormor och Sockervadds-Göran som kom hela vägen från Småland för att kika på Lanthandeln, kultivera sig på konstrundan och köpa med sig godsaker från Olof Viktors till en sen frukost. Saker från Olof Viktors tas emot med varm famn här hemma som ni vet, och det är alltid trevligt att se dom. Så glad att dom tog sig tid att titta förbi, trots att det är en bit att åka (2,5 h ungefär). Och så hade dom varit på Drömmen och plockat med lite som jag behövde och kontrollerat så att allting såg ut som det skulle. Bästa.

Så vi fick påskfrukostbesök till Buses stora lycka; det visades hus och skrattades och åts kardemummabullar från Olof Viktors i köket där morgonsolen strålade in.

Ja.

Lite sånt gör vi idag.

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att ha lite sjukstuga och mormorsbesök.

  1. Jan Lööf ja, så mysiga böcker! I juni invigs en Skrot-nisselekpark här i Trollhättan och den kommer att bli sååå fiiiin! (Jan Lööf är från stan) Den får ni inte missa om ni har vägarna förbi! 🙂

  2. Hej,
    Läser din blogg nästan dagligen du skriver så härligt… lycka till med lillen..
    Undrar var den vita stolen med rottingsist kommer ifrån så fiiiiin.
    Hälsningar från småland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg