Att ha en trädstol att ta igen sig i.

 
 

AT2B2582

 
 

AT2B2561

 
 
 

Ja, vad händer egentligen i trädgården?

Spöket är lite skeptisk, och mannen står och svajar på en gammal bänk för att fästa rep i ett av de knotiga gamla träden. Buse står strax nedanför och undrar, för hundrade gången, om det inte är klart snart.

(Sin aversion mot att vänta har han fått av sin mamma).

 
 
 

AT2B2634

 
 

AT2B2626

 
 
 

Jomen förstår ni – jag har köpt en hängstol!

Från Ellos.

Jag skrattade ganska mycket när den kom, för den ser liksom inte alls ut på bilderna, men vad gör det. Den funkar ju iallafall. Även om det är mer som en virkad påse som hänger än en fullutvecklad stol med raka kanter.

Jag är för stor för att försöka parkera mig i den i vilket fall (skulle inte ens komma på tanken, jag vet inte hur jag skulle kunna komma upp) och för Buse spelar det ingen roll om den är hängig eller rak. Bara den funkar. Och funkar gör den. Men det är kanske bra om ni hade tänkt beställa att ni vet hur den ser ut ”på riktigt” (om jag nu inte lyckats göra nåt fel i monteringen vilket verkar osannolikt då den kommer i ett stycke).

 
 
 

AT2B2610

 
 

AT2B2651

 
 
 

Blir perfekt att ta igen sig i när man har lekt lite senare i vårvärmen. Tror nästan det är så han skulle kunna lägga sig hyfsat bekvämt också om han skulle vilja använda den som hängmatta.

 
 
 

AT2B2662

 
 
 

Ja, nöjd och glad och i väntan på ännu varmare väder.

Och här hemma har det lyckats bli söndag och jag sitter i köket med min eviga grekiska yoghurt och försöker ta in att det smäller imorgon; jag har drömt hela natten om att jag åkt runt med J.O Waldner på olika förskolor och framträtt med en raplåt han skrivit, mycket artsy, och kämpat med att ingen vetat vem J.O var förutom alla föräldrar (dessutom var J.O en riktig pain in the ass att uppträda med då han var komplett oberäknelig och kunde ändra på framträdandet hipp som happ, eller besluta sig för att krydda texten med diverse olämpliga ord – det hela var mycket svettigt).

Men idag kommer alltså mamma och Sockervadds-Göran och så påbörjar vi nedräkningen tillsammans.

Hooo ho, så spännande.

 
 

cherry

21 kommentarer till “Att ha en trädstol att ta igen sig i.

 1. Men gud! Jag var tvungen att kika på hur den såg ut hos Ellos. Haha! Det är ju inte ens i närheten. Men precis som du säger, barnen bryr sig desto mindre så länge den går att gunga i. Mysigt- och Buse ser glad ut 🙂 Följer dig med spänning inför måndag, då blir även min egen prinsessa två veckor gammal :-).

 2. Stort lycka till imorgon, det kommer att gå superbra! 🙂 För nästan fyra veckor sen kom våran Wilton till världen genom planerat kejsarsnitt. Snart har ni eran lillkille hos er också 🙂

 3. Vilket hem du skapar, Emma! Och tack för att vi återigen får följa och inspireras :-). Önskar dig/er all lycka i morgon. Så skönt att du kan få se fram emot en så stor dag utan en massa ångest (mer än vad som är normalt inför en så stor och fantastisk händelse 🙂 ). Kram

 4. Stort grattis i förskott till hela familjen. Så otroligt spännande.
  Kommer gå fantastiskt, du är ju en superkvinna utan dess like.

 5. Men! Vad tokigt. Har ni den där träpinnen upptill, den som ”håller i sär” sidorna? Dock ser er version (? Haha) väldigt mysigt ut. All lycka inför imorgon!
  Vänligen,

  1. Alltså den kom såhär? Det finns bara en pinne och en version ha ha, och det är med en pinne högst upp 🙂

 6. Vill bara önska dej all lycka inför imorgon! Så otroligt spännande! Hoppas du/ni kan sova inatt så ni är utvilade då miraklet sker 🙂

  (själv är jag i v 12, skrev en kommentar här i samband med ditt missfall då jag också råkade ut för det. Nu verkar det gå vägen för mej med. 1, 5 år ”tog det” att få till vår lilla sladdis. Allt kan ju hända ännu men jag är positiv.)

 7. Önskar dig ett stort lycka till, tänk att få komma hem med en ny liten människa till ert vackra hem i den ljuvligaste skira grönska. Lycka!

 8. Ohoj!
  I min hängmattestol har jag en dyna med ryggstöd (från en terrass-stol) samt en extra lite stadigare ’sittdyna’. Det blir betydligt bättre (dock aldrig riktigt bra) fast man får ju inte ha bråttom upp ur stolen…

 9. Hej vi har en liknande och den var faktiskt skön att hänga i förra sommaren på heta sommardagar! Jag placerade där två dynor så var det betydligt lättare och behagligare att sitta sig där 🙂 stort lycka för imorogon för hela familjen! <3

 10. Så långt våren är hunnen hos er! Jag bor i nordligare breddgrader i Finland och här börjar gräsmattorna så småningom grönska, men knopparna på träd och buskar har inte slagit ut ännu. ”Den som väntar på något gott”… Vad är det för träd som stolen hänger i? Jag tycker att bladen liknar murgröna?!
  Lycka till imorgon, vilken dag!

  1. Det är murgröna som klättrar på hela stammen, men själva trädet är nog ett fruktträd av nån sort 🙂

 11. Vi har haft en ’påse’ från annan affär men gillade den skarpt! Ingen dyna som samlar vatten vid regn och ingen obekväm ram eller kant. Du kommer sitta/ligga utskönt i sommar tror jag!

 12. Kände på mig att det snart va dags, har inte kikat in på någon vecka. Själv precis blivit tvåbarnsmamma. Stort lycka till och hoppas att du får en mysig kväll, natt och morgon❤️

 13. Supermysigt! Man måste ha en med träribbor i kanterna för att den ska hänga ”rakt” – min moster hade en sådan förr. Jag köpte en billig när jag var på Gotland förrförra sommarn (men jag en utlandsflytt kom emellan så den har ännu ingen plats att hänga på, men en vackert dag!) för jag har alltid drömt om en egen sådan, efter att moster hade en 😀 Så himla mysiga, hängiga eller ej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg