Att visa lite mer av vardagsrummet.

 
 

AT2B1116

 
 
 

Ni är många som vill se mer från vardagsrummet, och here we go!

På bilderna har inte listerna kommit upp ännu (det har dom nu) och det är fortfarande ganska tomt och kalt, men det tar sig. Idag finns det lite växter och annat också, jag ska såklart fota det också men har inte hunnit ta alla bilder ännu med magen och allt.

Där ser ni mattan från Ellos lite tydligare, iallafall, ni som frågat. Och väggfärgen såklart (som heter Emma och togs fram med Kalklitir, det går att läsa mer om här, och råd om hur man målar finns här).

 
 
 

AT2B1081

 
 
 

Sjöborrelampan (gammal) har hamnat i fönstret. Dock står saltlyktorna på soffbordet nu som ni vet. En lite nyare bild kommer längst ner.

 
 
 

AT2B1072

 
 
 

Och skåpet har fått sin plats!

Det älskade, älskade skåpet som är ett flera år gammalt auktionsfynd, och som jag aldrig kommer göra mig av med. Och det är inte målat, jag har inte rört det. Jag hade tur; det kom precis såhär.

Ovan är en klassisk bloggbild, för övrigt. Zoomar man ut lite ser det ut såhär:

 
 
 

AT2B1074

 
 
 

Kartonger och stegar och skräp, ha!

 
 
 

11335075

 
 
 

Som ovan såg det alltså ut innan (mäklarbild).

Nu, åt det hållet i ungefär samma vinkel, är det mer såhär:

 
 
 

AT2B2035

 
 
 

(Och ni som är uppmärksamma ser att på den här bilden är listen uppe minsann!)

Nåja, kanske lite spretiga bilder men åtminstone vad jag hoppas ska vara en lite större bild av vardagsrummet och hur det ser ut, även om mycket är kvar.

Idag ska vi åka och hämta en gästsäng vi hittat på Blocket och fixa med det sista som behövs innan mamma och Sockervadds-Göran kommer hit imorgon för att bo och passa hundarna medan vi är iväg och plockar ut lite barn i Lund. BB-väskan är packad sen ett tag, men en gästsäng behövs som sagt och lite god mat och nåt amningsvänligt till mig som inte kräver en massa tråcklande för att kunna försöka amma, och annat som kan vara bra att ha.

Bara två nätter kvar sa jag till mannen i morse och hade svårt att inte fnissa.

Det närmar sig, hörni.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

35 kommentarer till “Att visa lite mer av vardagsrummet.

 1. Så himla fint!!! Jag gillar att du visar den klassiska bloggbilder också 🙂 . Skåpet är underbart och jag förstår att det är en favorit. Vad är det för hissgardiner ni har i fönstren?

  Två nätter kvar alltså, vad pirrigt!

 2. Underbart. Så himla vackert ni gjort det! Vilken dröm att bo där! Och så spännande med lillebror!! Vet du vad mattan heter från ellos? Så snygg men tyvärr tycker jag att deras hemsida är jättekonstig!! Kram Lisa S

 3. Åh vad underbart fint du/ni har det!
  Måste ge dig mitt bästa amningtopps tips a la boob.
  Ett linne under och en t-shirt ovanpå. Dra upp det yttre och ner det undre:ta daa ! En egen boob!
  Skönt om/när du inte vill ha/ behöver bh… slipper Flasha mage

 4. Har följt dig ett bra tag, jag som aldrig förstått grejen med bloggar 😉 Nu vet jag och är sugen på att börja själv men med detta inlägg vill jag bara önska dig och din familj lycka till på måndag. Ska bli så mysigt att få träffa ”lillebror” när den tiden kommer.

 5. Så himla fint!! Älskar för övrigt skåpet och sjöborrelampan, trés chic darling! 🙂

 6. Åh. Det KAN inte bli bättre. Eller hur? Det är lite nyp-mig-i-armen-känsla på att få följa med på ännu en inredningsresa med dig, jag var ju helt s å l d förra sommaren i Drömmen. Nu väntar en bebisbubbla och jag önskar er allt gott inför den kommande tiden. Jag hade ett planerat snitt med min tvåa och det var så himla skönt. Ordnade former liksom. Passar mig som har ett kontrollbehov bättre helt enkelt.

  Så många varma kramar nu. Jag vet att mina sista dygn var fulla med blandade känslor. Men snart är han här…

  Karin

 7. Underbart blir det, lycka till med lillebror på måndag. Det enda jag saknar i din inredning är konst på väggarna! Och då menar jag inte posters som Petra kör med, utan stora dramatiska målningar som skulle landa din inredning med en rejäl duns! Tänk på det, när du landar ur bebisbubblan om något år! Men tills dess: Varmt lycka till med det som väntar!

 8. Hej, blev jättefint med listen i taket. Vi har funderat på att sätta upp nått liknande men vet inte riktigt hur vi ska lösa det. Är det trälister som är förmålade och sen spikas upp eller är de bara limmade?

  Lycka till i morgon, har också gjort planerat kejsarsnitt, helt fantastiskt skönt och häftig känsla att veta när bebis ska komma!

   1. Ååå vi har funderat lite på det med men trodde inte att det skulle bli så bra. Får nog kika på det igen 🙂

 9. Jättefint, Emma. Jag uppskattade bilden på bloggarens ut-zoomade verklighet extra mycket i det här inlägget. Stort lycka till imorgon 🙂

 10. Hej!

  Superfint! Vi har också målat med kalklitir hemma, älskar strukturen som blir.

  Visst har ni målat golven sen ni flyttade in?
  Vi ska måla våra med svårt att välja färg etc.
  Har du några tips? Så snyggt när man har kvar springorna mellan golvbrädorna.
  Vi har katter så det måste var slittåligt mot små klor, har ni vaxat/lackat era golv?

  1. Vi har kört vanlig golvfärg (Flugger) och det funkar fint 🙂 Sitter som berg trots klor om man följer anvisningarna, hade det i gamla huset också. Inget lack eller liknande. Springorna mellan brädorna kommer alltid vara kvar om man inte typ spacklar igen dom 🙂

 11. Hej, jag funderar själv på att köpa denna matta men har lite svårt att bestämma mig för vilken färg. Är nyfiken på vilken du har valt? vitgrå/grå eller cremevit/mörkbrun? Tack på förhand 🙂
  Hälsningar Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.