Att ha Noah Emanuel här.

 
 

AT2B2784

 
 
 

Och så kom han tillslut.

Klockan 08:32 drogs han ut och deklarerade högljutt sin ankomst redan från start. Den? Det är ingen fara med den gossen skrattade läkaren när jag låg kvar på operationsbordet och lyssnade på skriken från det andra rummet och undrade om han var okej. Och det kunde man ju höra, att stark var han. Och missnöjd.

 
 
 

AT2B2787

 
 
 

Nu är han dock långt ifrån missnöjd, och vi ligger på perinatal och det är så vansinnigt lugnt och skönt att ni anar inte. Jag har inte börjat blöda ännu vilket man inte är så nöjd med, och Noah har andats lite snabbare de senaste 2 kontrollerna, men över lag verkar allt vara precis som det ska. Jag har varit uppe, jag har slumrat och jag har fått morfin. Och framförallt så har alla jag mött och som arbetat med oss varit fantastiska.

Jag skriver mer sen såklart, men jag ville iallafall att ni (underbara, underbara ni – vilken hejarklack!) skulle få veta att han är här nu – lillebrorn som ska heta Noah Emanuel och som är en exakt kopia av sin äldre bror.

Han är här nu.

 
 

cherry

216 kommentarer till “Att ha Noah Emanuel här.

 1. Åh, jag är alldeles full av amningshormoner, blev själv mamma för snart två veckor sedan, så glädjetårarna bara rinner. Det är så märkligt. Jag känner dig inte, mer än på bloggen – men jag är SÅ GLAD för din- och din familjs vägnar. Välkommen Noah Emanuel!

 2. Hej! Så underbart att se den lilla gossen! Och underbart att allt gått så bra. Grattis familjen.
  / Misan

 3. Åhhhh, stort grattis!
  När man, som jag, har gjort klart sitt barnafödande finns det extra mycket plats åt andras. Underbara lillebror <3

 4. Åhh, jag blir alldeles tårögd, det är så stort när ett nytt liv kommer till en. Stort grattis till er allihopa och vilket fint namn han får, den lille gossen.

  Kram Victoria

 5. Men åh! Härligt! Funderade idag vilket namn ni skulle välja. 🙂 Kanske nåt som passar till Leo tänkte jag, och det passar ju klockrent med Noah då. Ett stort grattis. Igen. Det kan man inte säga ofta nog så här i början. Och tack för att du delar med dig av bilder och upplevelse. Nästan som man sitter med yttersta biten av sängkanten och kikar på nya familjelyckan. <3

 6. Men guuu grattis!!! Känner er inte ens och man lipar en skvätt! Kanske har nått att göra med att man själv har en 4 månaders tös här..
  Men så glad för er skull!!!!!! Stort grattis!!!

 7. Så fin! En glädjetår på min kind. Är så glad att du delar med dig av det vackraste som finns, stunden som är den finaste, underbaraste och nästa obeskrivliga. All lycka till er alla! Ni har en underbar stund att vänta, då storebror för möta lillebror. Det är det vackraste minne jag bär med mig i mitt liv, då storebror mötte lillasyster. Njut av den stunden, det ögonblicket! Noah Emanuel, det finaste namnet jag hört, så mjukt och vackert, det kommer bli en varm människan det. Ett stort Grattis Emma

 8. Åh, grattis! Så himla härligt för er, söt är han då 🙂 Tack för att du håller oss uppdaterade så snabbt, strongt gjort!

 9. Ett stort grattis till er allihopa!!=) Sö söt lilla Noah!
  Jag har följt efter bloggen din dagligen och känner att man har väntat på lillebror nästan lika ivrigt som ni! Vila upp nu ordentligt och ha det så bra. Vi är många som vill se mera, men den får ta sin tid. =)

 10. Men lille skrutten då! Sååå go, och han ser väldigt nöjd ut 🙂 Stort stort grattis till hela fina familjen!

 11. helt underbart!!! Grattis till er allihop <3 och buse kommer bli världens bästa storebror. kram!

 12. Stort grattis till lillebror! Älskar dina fantastiska bilder, ditt sinne för inreding och din förmåga att formulera dig. Bästa bloggen, så våga inte sluta blogga…;) <3

 13. Men så himla fin!! Grattis till hela familjen. Kan tänka mig att det är skönt nu när själva utplockningsmomentet är över. Snyggt jobbat Emma!!

 14. Varmaste grattis Emma & familjen! Det sjunger alltid till lite alldeles extra i bröstet när någon får en Noah – min Noah blir 18 i sommar och var tämligen ensam om sitt namn länge. Nu blir de fler och fler, och det är härligt!
  Vilken lycka med en ny liten bebis. Det är så märkligt det där när de är lik någon – känslan av att dig känner jag redan, som om vi har setts förut… Goa kramar

 15. Stort stort grattis till hela familjen! Så skönt att höra att han är här och att allt har gått bra <3

 16. Grattis grattis i mängder!! Bara namnet gör en tårögd!! Vilket vackert namn!! Så kul!! Kramar Lisa S

 17. Åhhhhh stort grattis till hela familjen. Å vet du vad…..min yngsta son heter samma – Noah! Superfint namn, kan det bli bättre med denna betydelse: Noah, mansnamn av bibliskt ursprung med betydelse ”vila, kunglig och stjärna”. <3

 18. Åhhhh så fantastiskt! Härligt att allt gick bra och han är ju helt ljuvlig!!!
  Grattis till hela fina familjen ❤️

 19. Så underbart för Er…Grattis!
  Så fina namn Ni givit Honom,..så fint och mjukt med h:et.
  All Lycka till Er och Kramar från
  Ninni

 20. Alltså, du är ju helt otrolig! Orka uppdatera oss i så tidigt skede efter snittet! Ett riktigt stort Graaaaattis till mini-busen som fått så fina namn. Blir det Noah han kommer att kallas? Grattis och lycka till.

 21. Svimmar så mysigt! Fina lillkillen.
  Ha en fin första tid nu och hoppas du piggnar till och slipper ha för ont. <3<3<3
  Hälsa och gratulera Buse som blivit storebror idag! Hurra!!!

 22. Jag satt på jobbet i dag och undrade om du hade fått Buses lillebror och tänk, när jag kom hem så fick jag nu se att han kommit. Grattis till hela familjen och njut nu av lugnet. 🙂

 23. Stort, stort grattis! Minns exakt när vår stora kille träffade lillebror för första gången. Han klättrade upp i sängen på sjukhuset, lade sig bredvid lille bror och pussade honom. Idag är killarna 17 och 19 år och bästa vänner. Du har så mycket underbart framför dig.

 24. Congratulations !!! Welcome, long and beautiful life to this little Prince.
  Kisses and sun from south France ☼ ☼ ☼

 25. Grattis till er fina lilla pojke! Så skönt att höra att allt gått bra för er, för även om du inte känner mig, så har jag följt dig sen du fick Leo, och det känns som jag känner dig, och vänner bryr man sig ju om, eller hur? Njut nu av dina underbara pojkar! Stor grattis kram

 26. Grattis till lille bebisen!! Började läsa din blogg för några veckor sen och spenderar nu en stund varje dag med att läsa ikapp. Vilken inspiration du är, både materiellt med vad du omger dig med, men framförallt din fina inställning till livet. Du verkar ha en förmåga att se in till det vackra i människor. Tack för att du låter andra hänga med på färden.

 27. Åhhh vilken liten marsipan näsa , såå fiiin! Grattis grattis till er <3. Vilken ljuvlig tid ni har framför er nu!
  Njut njut njut!

 28. Åh tack för att vi får veta! Stort grattis! Och vilket vackert namn han ska få . Hälsa säger mannen här :).

 29. Blir alldeles rörd – stort grattis till miraklet! Om exakt 2 veckor är det min tur att göra planerat snitt, just i Lund och vi kommer också att flytta i samma veva. Kanske delvis därför som det varit extra spännande att följa er resa sista tiden. Varmaste gratulationer till familjen och skönt att läsa att ni verkar må bra!

 30. Oh, här sitter jag och nästan bölar på pendeln. Så himla fin och så himla härligt det måste kännas att ha honom här! Stort grattis!

 31. GRATTIS!!!!! Wow så stort och fantastiskt!!!!!! Noah – vilket toppennamn till en toppenbrorsa!! Massa kramar och lyckoönskningar från mig:)

 32. Åh va fin han är! Grattis!! Du är fantastisk som uppdaterar oss så snabbt – TACK för att vi får vara med! De varmaste grattis-kramarna till Buse som blivit storebror och till dig och din man som blivit tvåbarns-föräldrar!! Njut och ta det lugnt! Tänk vad fantastiskt – jag blir rörd till tårar när jag ser hur du delar med dig av det finaste du har omkring dig !! <3

 33. Ett stort GRATTIS till hela familjen! Tack för att du delar med dig. Ta nu hand om varandra och njut.

 34. Grattis!! Tur att allt gick bra. Underbara bilder på er lilla Noah. Håller med Anneli – tack för att du uppdaterar så snabbt och låter oss få vara med <3

 35. Grattis grattis .skönt att allt gått bra.Tänkt på dig sen i morse. Du är helt fantastisk som hör av dig till oss. Det ska bli spännande o höra hur Buse reagerade när han träffade lillebror för första gången.

 36. GRATTIS! HEJA ER. LJUVLIGA BILDER. Tack för att du delar med dig. Underbart namn, passar underbart fint med Leo! Massor av kärlek!!

 37. Grattis grattis till er fina lillebror! Och tack för en helt underbar blogg som har trollbundit mig! Du är grym!!

 38. Nu blir jag så där gråtmild och tänker att det är inger mindre än ett underverk, när våra barn kommer till världen. Mina varmaste gratulationer till hela familjen! Hurra!!

 39. Stort Grattis, Emma! Bra gjort!
  Ah, men, den lille lille söte hälen är ju den sötaste jag sett. Och vilket fint namn till en så gullig gosse! Jag läääängtar efter barnbarn, kan Du tro. Och inte blev det lättare med Dina fina bilder. Skönt att höra att allt gick bra.Önskar Er allt det bästa! Kram M

 40. Stort grattis och välkommen till den lille!! Det är så fantastiskt…man blir liksom alldeles tårögd! Vår minste är nu 9 månader och det är otroligt så fort de växer! Ha det underbart hela familjen!!

 41. Stort, stort grattis! Både till dig och alla dina killar. Och njut nu av att äntligen få lära känna den där nya lilla underbara människan i familjen 🙂

 42. Gud så underbart! Vilken fantastisk liten kille. Oj oj oj. Världens största Grattis till er!!!!!!!

 43. som läsare sedan några år tillbaka så unnar jag dig och familjen detta underbara så oerhört mycket! Stort stort Grattis till er alla 4 ❤️❤️❤️ kram Loo

 44. Stort, stort grattis! Söta lilla bebis! Hoppas att allt är bra med er alla och att ni får tid att njuta!

 45. åh! underbart! stort grattis å varma kramar till ljuvliga DU och fina familjen!Hurra!

 46. Åh stort grattis till er alla. En liten Noah med stark vilja redan nu. Leo och Noah kommer att hitta på många hyss senare. Ser fram emot att få följa deras upptåg.
  Hoppas Noah mår lite bättre nu. Båda mina tjejer fick jobbigt med andningen efter snitten. Hade vätska kvar i lungorna. Men mådde snart bättre efter lite syrgas. Det är väldigt vanligt med snittarna att de inte får bort all vätska från lungorna men har de bara koll på det så är det ju lätt åtgärdat.
  Kram och hoppas att allt är bra med er nu.
  Njut nu av bebisbubblan.

 47. Är dålig på att skicka kommentarer men följer desto mer hängivet din blogg. Den är en guldkant i tillvaron :o) Varmaste lyckönskningar till ännu ett mirakel!! Välkommen till världen Noah Emanuel! Allt gott till hela er lilla familj!!

 48. Stort grattis till ert lilla underverk! Så fin!
  Skönt att höra att du mår bra och känner dig mer harmonisk än förra gången. <3
  Kram

 49. Men ååååh de där minerna de gör när de suger in underläppen lite, hur sött?!
  Stort grattis till hela familjen! Va skönt att allt gått bra <3

 50. Ååååå STORT VARMT GRATTIS & ALL LYCKA TILL ER!!!
  En tår letar sig fram och jag blir så rörd.
  Noah Emanuel… Hur sött liksom <3
  Kraaaaaaaaaam Anna

 51. Ett stort grattis och lycka till med nytillskottet 🙂 Ta hand om er och tack för att ni delar en så stor och betydelsefull stund med oss, rörd.
  Massa kramar till er allihop!!

 52. Stort, stort GRATTIS till hela familjen.
  Alltid lika stort underverk.
  Lycka till.

  Hälsningar Skaune

 53. Till Noah: Välkommen!!!

  Till Emma och mannen: GRATTIS!!!!

  Till Busen: Grattis, nu har du snart en bästa kompis att leka med. Var rädd om honom, han är det bästa dina föräldrar någonsin gjort för dig och du kommer inte kunna tänka dig ett liv utan honom. <3

 54. Underbart! Ett stort grattis till den ljuvlige krabaten! Så fint att halka in på en blogg för nästan 4 år sen, och sedan dess fullständigt fastnat och fått följa er på er resa genom livet!

 55. Grattis till er fina pojke ,roligt för storebror och hundarna med en ny liten lekkamrat,och grattis till ert fina hus det var roligt att följa hur ni gjort med inredning. Hoppas ni mår fint och får åka hem,
  Kram Yvonne

 56. Stort grattis !! Väntar på min första som är beräknad om 2 veckor, är antagligen alldeles hormonfylld för tårarna bara rinner för er skull <3

 57. Grattis även från mig! Även om du fått så många fina hälsningar här att du kanske inte ens hinner läsa alla. Hoppas att ni mår fint och får en härlig första tid tillsammans. Namnet Noah hade jag som favorit för 4 år sedan men fick inte igenom här hemma – det är i alla fall jättefint (om det nu är det som blir tilltalsnamnet).

 58. Stort grattis till er alla! Här i familjen hälsar vi att den 27 april är en av de bästa dagarna som finns att födas på. Det tycker i alla fall Sid som hade så brått ut just den dagen för 5 år sedan att pappa inte hann till förlossningen, men det är en annan historia. Sköt om er nu och prioritera er själva och skippa hejjarklacken på nätet till förmån för att bara sköta och och njuta av varandra.

 59. Varmaste grattis! Vilket vackert namn, Noah Emanuel. Välkommen till världen.
  Hoppas det går bra med dig och lilla Noah så ni får åka hem snart. Kramar

 60. Det händer varje dag & varje gång är det ett mirakel! Nu har ert andra mirakel anlänt, välkommen Noah. Jag blir varm & nästan sugen på en till… Men bara nästan 😉 Njut varje minut & ta hand om varann. Massor av grattiskramizar från lilla jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg