Att åka för att träffa någon efterlängtad.

 
 

AT2B2748

 
 
 

Och så var det dags.

Dagen med stort D.

Då vi åker in till Lund hur tidigt som helst och väntar på vår tur att få komma in i operationssalen och få träffa den där boxande lilla familjemedlemmen som jag burit på så länge. Efter cirka tre timmars sömn; jag vaknade av det obligatoriska toalettbesöket runt ett och sen var det såklart lönlöst att försöka somna om. Men hur det känns? Det går inte ens att förklara, tror jag. Som ett virrvarr av nervositet, lättnad, oro, glädje och beslutsamhet. Och längtan. Främst det. Och en hel del hunger då jag inte fått äta, hrm.

Idag händer det. Idag kommer han.

Älskade lilla efterlängtade baby.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

67 kommentarer till “Att åka för att träffa någon efterlängtad.

 1. Åh, stort lycka till! Snart är ni sju i familjen. Så härligt att fått följt dig genom graviditeten och nu startar ett nytt kapitel. Med en till liten kille. Och vi dina bloggläsare har privilegiet att få följa detta.
  Så härligt och mysigt.
  Kram

 2. Lycka till, kommer tänka massor på er idag och längtar efter att få höra att allt har gott bra och som det ska!

 3. Heja dig! Så spännande! Lycka till nu!!! Ser fram emot nästa inlägg sen när det blir aktuellt!

 4. Åh, det är så spännande att var med på era upplevelser, ett stort lycka till önskar jag hela din familj.
  Kram Catarina

 5. Åh det är en nervös och samtidigt så häftig känsla!! Stort lycka till idag:) Om två veckor är det min tur, längtar så mkt!!!!! Stor kram till er!!!

 6. Tänker på er idag! Den känslan efteråt när allt är över, bebis ute, bebis frisk och mackorna ahhhh det är äkta lycka!!!!

 7. Så spännande! Det är inte utan att jag blir lite tårögd. Håller tummarna att allt går bra. Kram

 8. Lycka till hoppas allt går bra. Åh vad spännande och kul för Buse att få ett litet syskon.

 9. Nu kastades jag 20 år tillbaka i minnena då vår dotter kom till världen med ett planerat kejsarsnitt! Så de där känslorna känner jag igen, även fast allt är så otroligt individuellt. Men det kommer bli så fint och jag skickar varma tankar till er på en stor dag!
  Kram
  Suz

 10. Nu kastades jag 20 år tillbaka i minnena och återupplever dagen då vår dotter kom till världen med ett planerat kejsarsnitt. De där känslorna alltså, som inte går att beskriva – alla på en gång liksom.
  Det kommer bli fint, skickar er varma tankar på en stor dag!
  Kram
  Suz

 11. Lycka till med allt.
  Ska bli jättekul att få följa er i ert nya liv.

  Hälsningar Skaune

 12. Varmt lycka till idag! Det kommer att bli så bra. Önskar dig en enbart positiv upplevelse.
  Tack för din härliga blogg!

 13. Underbart och stort <3
  En stor Bamsekram till er alla och Lycka Till !!
  Monica i Rom

 14. Åh, det är ju så sjukt stort och spännande att veta att man ska få träffa en ny familjemedlem för första gången. Massa lycka till kramar till er nu! <3

 15. Öjöj. Jag blir gråtfärdig av det du skriver för nästa måndag är det min tur. Alla de där känslorna du nämner, de börjar fladdra rätt kraftigt i mig med.

  Stort varmt lycka till och njut njut njut. Snart är han i din famn.

 16. Bästa Emma<3
  Önskar er lycka till, allt kommer att gå bra!
  Vilken fantastisk människa du är, håller oss läsare uppdaterade så regelbundet i stunder då ingen annan skulle ens tänka på det.
  Det är rent nöje att besöka ditt fantastiskta Blogg ( och mycket beroende framkallande).
  Tusen kramar till hela familjen / trogen läsare

 17. Fina fina du! Jag blev tårögd bara jag såg rubriken!! Fantastiskt!! Vilken dag! Så glad för dig/er!! Stora stora kramar Lisa S

 18. Ååååh, det är så spännande! Hoppas allt går bra idag, ser framemot uppdateringar så småningom!

 19. Hej Emma,
  Det är länge sedan vi hördes nu, men jag läser dig fortfarande (så klart!) och jag tänker på dig. Jag har tänkt skriva till dig flera gånger (framför allt förra hösten när jag läste att du hade drabbats av missfall) men efter att min dotter föddes var allting så kaosigt att jag ”bodde under en sten” väldigt länge. Det första året var nästan bara hemskt (Jag vet att man inte ”ska” säga så, men så var det för mig) med kolik, reflux och en väldigt ledsen bebis, och när min dotter var tretton månader lades jag in på sjukhus – Jag hade ”fått” diabetes typ 1. Sedan jag läste att ni skulle få en liten lillebror till Buse har jag tänkt skriva för att gratulera och nu blir det i senaste laget – men bättre sent än aldrig: Grattis till er alla, och du: Jag förstår din oro inför att förändra Buses värld (Vår lilla flicka skall få en lillasyster i juni, men eftersom N kom i v 35+0 är jag lite orolig att det ska sätta igång tidigt även nu) men jag kan inte tänka mig något annat än att mannen och du och all den kärlek ni delar kommer att ge Buse all den trygghet och det lugn som krävs för att ”övergången” skall bli så bra/fin/lindrig som möjligt och att det som framför allt kommer att ske är att familjen utökas med ytterligare en individ som Buse kommer att älska och som kommer att älska Buse. Jag uppfattar det som att Buse är en trygg, kärleksfull och klok liten individ och jag tror att det här kommer att gå jättebra!

  Massor av kramar och ett stort lycka till världens finaste Emma, den andra Emman

 20. Skönt att det gick bra och att ni fick komma in tidigt! Lycka till med lillebror nu och vila tills det är dags att åka hem!

  Kramar i massor

 21. Åh, så underbart! ♥ Har kikat in på bloggen flera gånger idag (på arbetstid, dessutom! 😉 för att kolla status. Och så äntligen får jag se att han är här, stort grattis! ♥
  /Emma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *