Att sikta på hemgång.

 
 

AT2B2859

 
 
 

Godmorgon!

Idag siktar vi på att få åka hem. Jag hoppas det, iallafall. Jag har börjat blöda så alla är nöjda och glada och Noah mår utmärkt, så förutsättningarna finns där. Och det är klart man längtar hem; till Lanthandeln och Buse och flickorna och ens egna saker och en säng utan skarv i mitten.

Buse var här igår och hälsade på och det var så himla fint att få se deras möte (mer om det sen) och varje dag får vi uppdateringar från mamma och Sockervadds-Göran om vad som hänt under dagen med flickorna (mycket rafflande rapporter, särskilt den dagen en hare tänkte att det vore en bra idé att gena genom en trädgård befolkad av två terrier och tre vinthundar) och här har vi liksom landat i vår nya bebis, hur jag ska röra mig med snittet och exakt hur intelligensbefriad man faktiskt blir av att ha ett litet knytte på armen (vi har försökt se samma serieavsnitt fyra gånger nu, ingenting gå liksom in).

Så, vi hoppas på hemgång idag inte sant?

Vi hoppas på det.

 
 

cherry

26 kommentarer till “Att sikta på hemgång.

 1. Grattis! Det är så skööönt att få åka hem! Jag ville inte vara en sekund längre än nödvändigt. Med första så åkte vi hem dagen efter och med andra samma kväll. En del tycker att det är så skönt att ha den tryggheten med personal men jag avskyr att behöva hasa runt i korridorerna, känner mig bara instängd och sjuk… Lycka till med hemfärden!

 2. Grattis till er fina son! Ser bedårande ut. Är själv i vecka 15 och bebislängtan blir ju inte mindre direkt av att se en sån där underbart skrynklig ljusrosa liten sötnos! 🙂

 3. Sitter och blir alldeles rörd här hemma av dina inlägg. Får också babyfeber vilket VERKLIGEN inte är okej med en 9 månaders som yr omkring… 🙂

  1. Tror min babyfeber slog till när sonen var 5mån, men kunde hålla mig några månader. Nu har vi en liten på 3mån och sonen blir 2år vid midsommaren:) Tufft just nu, men om några år hoppas jag att de kommer ha det jättebra tillsammans

 4. Stort Grattis till den nya sonen! Man får känslan av att det faktiskt blev en så bra upplevelse som du önskade. Lycka till!!

 5. Åhhh,vilken bedårande liten fining <3
  Ett stort , stort grattis till er alla !!
  Samma mirakel varje gång en liten kommer till världen, det är ju så stort !
  Stor kram till er alla ,så "syns vi" hemma hos er då 😉
  Monica i Rom

 6. Åååå vad härligt att höra, jag håller tummarna för att ni får komma hem idag… det är precis som du säger mycket skönare på alla sätt och vis att vara hemma med nära och kära omkring sig 🙂 Stor kram Mia

 7. Tänkte skicka en hälsning nu när dom flesta redan klarat av den saken 🙂 Man blir alldeles varm i hela <3 av att se Er, Lycka till :))))))

 8. Så underbart det är med barn (och dina hundar såklart hehe). Hoppas du inte har för många måsten att göra hemma och kan vila upp dig ordentligt ❤️ Många grattiskramar! ❤️

 9. Grattis finaste ni..Noah var också ett av namnen innan vi valde Liam…Det där med att vara så yr av lycka..kejsarsnittsrus..ja vad det än är..så man inte vet om man sett avsnittet eller inte..man läser samma rad femtioelva gånger och fattar ändå inte vad där står…det hör väl till liksom….att fladdra runt i en egen värld med mega trosor, största bindan man kan hitta…BH..som sväller över..en kropp som man själv tycker blivit väldans smal över en natt..tills man provar något plagg före graviditeten och de fastnar på låren…när man kommer hem med bebis och attiraljer och far runt och pillar och donar och grejar överallt och försöker verka som vanligt men ändå inte…prata i telefon med någon som ringer och gratulerar…fixa fika till dem som man tydligen bjudit hem på kaffe och titt på bebisen..genom att försöka lyssna på mannens eventuella förfrågning om kvällsmiddagen och en storebror som vill ha hjälp på toaletten..där och då…börjar livet igen….livet som nybliven mamma..mamma med en liten bebis…som får rabattkuponger på blöjor och nappflaskor var och varannan dag…som går runt i BH och megatrosor halva förmiddagen medan man ger storebror förmiddagsfika och rullar vagnen med lillebror som vägrar somna så man kanske kan duscha..med stängd dörr..
  Det finns inget bättre…såhär när man har dem något större…2, 5, 12 och 15 år gamla…då fnissar man åt kaoset..det som man då hade som vardag..men härligt är det…Hoppas på god bättring med snitt och allt som följer därtill….och ha det så himla himla himla mysigt..finns inget bättre<3<3 kramar Birran i Hörby, Skåne

 10. Så ljuvlig han är Emma❤️ Stort grattis till er igen. Hoppas ni får komma hem idag, det är ju det enda man vill, komma hem och logga i egen säng. Och så hem till er Buse så klart!
  Kram
  Ingela

 11. Så skönt att höra, då håller jag tummarna för er!! Vilken sötis i sin mössa… 🙂 <3 Kraaam!!

 12. Stort mega jätte GRATTIS till er underbare son och lillebror. Alldeles underbar (och ser fram emot att få ta del av förlossningsberättelse den här gången, jag som inväntar beslut om snitt blir supernyfiken på andras erfarenheter kring det hela.) Varm kram till hela familjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg