Att ha fått se de två finaste mötas.

 
 

AT2B2868

 
 
 

Nu är vi hemma allihop sen igår (så skönt) men i förrgår körde mannen och hämtade Buse för ett besök. Han skulle få träffa sin lillebror för första gången. Jamen ni förstår ju hur stort.

När han öppnade dörren och kom in så var det med allvarlig min och han var inte så intresserad av mig, utan det första han sa var var är lillebror? får jag se honom? och så gick han fram och kikade i sängen där lillebror låg bredvid mig. Stora ögon, fast leende såna.

Så fick han äntligen se den han kommer dela en stor del av livet med.

 
 
 

AT2B2881

 
 
 

Man fick hålla, och var så försiktig.

 
 
 

AT2B2878

 
 
 

Och titta ur alla vinklar och vrår…

 
 
 

AT2B2915

 
 
 

Och inspektera det mest spännande; navelstumpen.

Och så var första mötet. Nu när jag skriver sitter vi i sängen allihop; Noah mot bröstet och Buse vilande på andra armen – vi ser på Barbie och vaknar och ser fram emot första hela dagen hemma. Jag börjar få tillbaka hjärnan litegrann så snart är nog inläggen inte så flummiga längre, jag går på två Alvedon om dagen ungefär så smärtan har absolut släppt och känslan efter ett kejsarsnitt jämfört med en vaginal förlossning är som natt och dag för mig. Det var helt rätt beslut för oss helt enkelt, och det kan man ju inte veta förrän i efterhand.

Ett helt inlägg om snittet kommer sen så snart jag har hjärna och sinnesro att skriva det, just nu lallar jag lite i bubblan och tänkte stanna här så länge det behövs. Den här gången är det en annorlunda början, och den tar vi tillvara på.

Men det är dag tre som tvåbarnsföräldrar och känslan är fantastisk. Vi börjar vakna nu.

 
 

cherry

38 kommentarer till “Att ha fått se de två finaste mötas.

 1. Beautiful images. Thank you to share them with us. Kisses and large sun bouquet of the south of France ✿ ☼

 2. Åh va fint! Jag blir alldeles tårögd. Minns när min stora träffade lillasyster första gången. Inte ett öga var torrt. Det var det finaste jag sett. Så skönt att ni har fått komma hem! Mys ordentligt nu!

 3. Det är så otroligt vackert och jag bara ryser när jag läser det här…
  Njut av er bubbla och stanna där hur länge ni vill <3
  Ha en riktigt fin valborgsmässoafton!
  Varma kramar Anna

 4. Jag blir glad över att läsa och se att Ni har det bra och att det gått bra,
  stanna i din bubbla och var i var stund.
  Ha det skönt och njut av tiden tillsammans, familjen.
  Kram från Ninni.

 5. Grattis!!!

  Om nån frågar mig om jag tror på kärlek vid första ögonkastet så säger jag definitivt ja. Ända sen Storebror mötte Lillasyster första gången på BB. Det var magiskt. Det var något i luften, i blicken, dem emellan. Det slog blixtar i luften. Idag när de är tretton och snart åtta tycker de att det är pinsamt när jag berättar det, men så var det. Det var något magiskt där på BB i första mötet dem emellan. Och de har ett speciellt band än idag. Storebror och Lillasyster.

  Stora grattiskramar till er alla.

  1. En fördel med lite större ålderskillnad? En 1-2-åring som träffar småsyskon har nog inte samma närvaro och kan förstås inte minnas det själv senare i livet.
   Trevlig helg!

 6. Stort grattis till ert mirakel!
  Åh det där första mötet syskon emellan, det är magiskt.
  Och mammahjärtat slår galet många volter. Faktiskt fortfarande efter snart 9 veckor så blir jag helt varm i kroppen när storasystrarna ser på sinlillebror.
  Njut av varandra!
  Kramar

 7. Å jag sitter här o snörvlar o grinar som en tok…..fast jag bara möt dig en gång gjorde du ett sånt stort intryck på mig och att läsa din blogg efter det mötet gör den bara ännu mer levande…(bloggeventet i enköping)…jag tycker det är stort av dig att dela med dig av så här intima händelser…så så vackert och jag känner tackasamhet över att få se. Det ger ju mig en skjuts rätt tillbaka till för snart 18 år sedan då en liten kille mötte sin lillasyster för första gången….på ungefär samma sätt som din buse..♥
  Stanna du i din bubbla och bara var som du är!
  Stor kram och en massa mys från Katarina

 8. Ljuvliga bilder, får gåshud. Minns så väl våra söners första möte också.

  Håller med om att det är dag och natt mellan en vanlig förlossning och planerat snitt. Nu kanske det inte är rättvist bedömt med tanke på att min första förlossning var riktigt tuff MEN känslan efteråt med snittet var så mycket lättare. Precis som du skriver, dag och natt.

  Kram på er

 9. Åh, blir alldeles tårögd <3 . Älskar att läsa din blogg. Du är fantastisk oavsett graden av flummighet :-).Ser så fram emot när min son ska få möta sitt småsyskon för första gången om ett par månader. Hoppas det mötet blir lika fint. Grattis igen! Kram

 10. Ähh det är inga flummiga inlägg 🙂 Jag beundrar att du fortsätter skriva fast du är nyopererad och är i en fantastisk liten bubbla just nu 🙂
  Jättefin bild på Buse och de nya knyttet.
  kram Åsa

 11. Det är magiskt det där första mötet. Har fått förmånen att vara med om två första möten. Först för min äldsta när hon blev storasyster och fick träffa sin lillebror. Och så när mina två stora fick träffa sin lillebror för 16 månader sedan. Det sitter kvar i hjärtat för alltid. Magi. Kärlek. Så vackert.

  Grattis till Noah. Jag läser alltid men kommenterar sällan. Du har en underbar blogg som jag rekommenderar till alla som vill ha tips. Ha det så härligt i er bubbla. Där kan man stanna länge.

 12. Lovely family. And just to say, the pain of a first caesarian can be terrible (it was for me) but the second caesarian did not hurt at all. Really, no pain. If I did not see the twin babies in the cot I would not have known that they had done a caesarian at all. This time next week you will be feeling fine and pushing the pram in the sunshine!

 13. bara. så. fint.

  tack för att Du påminner om vackra stunder
  och plockar fram dem ur bröstet.

  all, all lycka till Er alla fyra..!
  kram, hannah

 14. There are a shame for me not to understand your language and my broken English is due only Google. Among the thousands of blogs that exist, I came across yours, interested in the decoration of the Nordic countries . I have a daughter who is about the same age as you and you look like him. Your blog and your mindset is a bubble of happiness in this chaotic world … I am happy to have met you and each passing day, a visit to privacy does me good . Kisses from the south of France

 15. Kärlek! Jag minns när min Leo mötte lillebror för första gången – han hade precis samma blick i ögonen som din Leo: Kärlek och förundran. Stort grattis till er!

 16. Låter som ett fint möte:)
  Tänker tillbaka på när mina två sågs första gången och hur rörd man blir när ens ”store” månar om den lille nye. Underbart.
  Nu 13 år senare…. kanske aningen annorlunda förhållande… men det går över det med. Kärleken finns där.
  Skönt att ni är hemma och allt gått bra. Kramar

 17. Vilken underbar bild på maken, buse och lillebror! Önskar att jag hade så fina bilder från mina barns första möte. Men minnet finns kvar, det är ett av det starkaste från tiden kring lillebrors ankomst.
  När storasyster, 3 år, åkte ifrån BB sade hon till mig: Mamma, ta hand om min lillebror så att han inte går sönder!
  Mitt hjärta höll på att sprängas. Och gör det fortfarande idag, nästan 5 år senare.

 18. Så fina bilder på syskonen, det syns på att Buse är väldigt försiktig med sin lillebror..lika försiktig var inte min äldsta dotter när hon träffade sin lillasyster. Nyss fyllda två år var hon, och nybliven storasyster..det enda hon såg där på BB var ett litet knyte med en massa hår och det kliade nog rätt mycket i fingrarna så hon var bara tvungen att greppa tag i kalufsen och rycka till riktigt ordentligt.

 19. Hej! Jag har ganska nyligen hittat din blogg, och jag måste säga att jag tycker att du skriver fantastiskt! Oavsett om du skriver om dina barn, inredning eller något annat så beskriver du det så vackert och kärleksfullt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg