Att ha kommit en bit på vägen.

 
 

AT2B3374

 
 
 

Solen, alltså.

Inte för att det varit så mycket av den varan idag, men häromdagen! Då fick jag feeling och drog fram lite gamla kuddar till soffan där ute, och så bar mannen fram soffbordet vi köpte på loppis på västkusten för nåt år sen och som numera står där ute (det var ett matbord vi kapade benen på). Lite färg för utomhusbruk så ska det funka fint tänker vi.

(Jag har jeans från H&M och ”kimono” jag hittat här).

 
 
 

AT2B3440

 
 
 

Såhär ser det ut nu, när man delat den med någon saluki och alla kuddar är huller om buller. Fåtöljen ska dit och mer växter, men det är redan mycket mysigare.

 
 
 

ute

 
 
 

Där ute kan man äta lunch och få lite fräknar på näsan.

 
 
 

AT2B3444

 
 
 

Lite lavendel är aldrig fel! Inte heller somriga ljushållare som ger världens mysigaste sken när man tänder dom på kvällarna i väntan på att glöden på grillen ska bli färdig (dom fann jag här när det var kod).

Nu väntar vi bara på fler soldagar, längre kvällar och ännu mer tillfällen att grilla utan att behöva stå ute i jacka och vända köttet för att inte frysa.

Jag säger det igen; denna årstiden alltså. Njutning.

 
 

cherry

15 kommentarer till “Att ha kommit en bit på vägen.

  1. Vad mysigt ni har fått gjort det där ute, det riktigt ropar på att man skall sitta ner sig där!! ♡ Bambusoffan är nog super snygg och baliparasollet rena drömmen! Själv väntar jag också på beställning av bambustolar och -bord samt en baliparasoll! 🙂

  2. Hej Emma!
    Får inleda med att gratulera till er lillebror! Så härligt att allt gått bra.
    Skåne om våren är svårslaget, vi tog med hund och barn till bokskog söder om Sjöbo idag. Fantastiskt! Vilken mysig uteplats ni har! Förstår att ni trivs!
    Kram Anna

  3. Ser ut att bli en riktigt härlig uteplats! Och vilken härlig 6-punktslista du fått ihop. Här har björkarna verkligen exploderat senaste två veckorna! Jisses vilken härlig tid vi har nu.

    Kram Lena

  4. Hej Emma!
    Så fint ni har det. Och stort supergilla på Tine K soffan. Jag köpte nämligen en likadan i helgen och den står nu ute på vår altan och jag är så nöjd. Vi har inget tak på vår altan som skyddar soffan från regn så nu har soffan stått där och det har regnat. Hur gör du med din soffa? Får den stå kvar ute och bli blöt? Blir den förstörd vet du? Har läst att färgen kan bli grå men kan inte låta bli att känna mig lite orolig över att soffan och bordet ska bli förstörd. Ser att du har dina fotöljer inomhus…?
    Kram Jenny

    1. Hej! De klarar absolut av att vara ute 🙂 jag tar in kuddarna, men själva soffan får vara ute. Solbädden stod utomhus hela vintern och har klarar sig fint, lite ändrad färg bara som sagt.

  5. Åh, hur fantastiskt skönt såg inte det där ut! Ser exotiskt och VARMT ut även om värmen inte riktigt vill flytta till oss riktigt än. Där skulle jag mer än gärna slänga mig och sova en stund eller om jag känner mig riktigt pigg och motiverad, läsa en bok! 🙂
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  6. Jag ser en trapp där i hörnet, finns det en dörr ut från Buses veranda eller är den igenbyggd? Hälsar nyfiken-i-en-strut 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg