Att ha lite tvåbarnskaos.

 
 

AT2B3654

 
 
 

Här inne hittar ni mig idag.

Buse har fått feber inatt stackaren, så nu är första dagen med tvåbarnskaos här. Vilket inte är så mycket kaos egentligen då vi är två hemma och har fyra händer, men det är en ny situation att försöka rodda så att Buse och lillebror inte kommer i kontakt med varandra, att händer ska spritas och allt det där. Och för mig är det svårt att inte ge 100% fokus på Buse när han är sjuk, så som jag alltid gör annars.

Så kaoset sitter väl mer i mig. Egentligen.

Men febern verkade bara vara nattlig, för nu är han uppe och är sval och har en dansuppvisning med snurr för mig och pratar i ett, så han är nog snart precis som han brukar igen.

 
 
 

AT2B3658

 
 
 

Men jag har strand på dörren! De är så fina, de där snäckhängena från Love Warriors tycker jag. Passar liksom lite överallt. Och har lugna, mjuka färger i vitt eller grått. Grått hänger på den här dörren, och vitt har jag in till vardagsrummet.

Såhär:

 
 
 

AT2B3355-2

 
 
 

Ute skiner solen, jag försöker jobba lite med Noah sovande bredvid och nån gång under dagen ska jag försöka mäta upp köket så exakt det bara går för att kunna få en offert av en snackare som en av hantverkarna känner och som tydligen ska vara riktigt duktig på det där med kök. Men mest ska jag försöka se till så att Buse håller sig frisk, och om inget annat känner sig omhändertagen. Jag minns själv när jag var liten och sjuk och vilken känsla det var att få serietidningar och glass och svala lakan och någon som rådde om en lite extra.

Exakt samma minne vill jag att han ska ha med sig, han också.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

10 thoughts on “Att ha lite tvåbarnskaos.

 1. Stackars liten❤️ Hoppas han är helt frisk snabbt igen!! Här är både lillan (7 månader) och jag sjuka. Hon hade 40 graders feber innan och jag öm i hela kroppen o halsont. Så när de större åkte till skolan sov vi i 3 timmar snacka om skönt!!!
  http://lotte4.blogspot.se

 2. Åh va fantastiskt att ni är hemma båda två, både du och mannen, och att ni kan hjälpas åt med sjuk Buse. Ni är så goa med ert tänk om vilka minnen han ska få med sig!
  Den där snickaren som är bra på kök får du gärna lämna info om (på min mail) – hantverkare får man aldrig nog av!
  Kram
  Anneli

 3. Älskar de där snäckorna sjukt fina!! I Värmland är det mulet och blåser storm ute. Så vi chillar under täcket hemma inte fy skam det heller!!

 4. Hahha såg spöket på Instagram, jäääädrar vilken fart å så rätt ut i buskaget hahha,borta!
  Underbart söööt!
  Kram Å

 5. Emma du är så klok och förståndig , dina barn är lyckligt lottade 🙂 visst är det oerhört viktigt att få lite extra omhändertagande när man är liten och sjuk , fast jag har vuxna barn så känner jag samma ömhet och vill bara fara dit och ta hand om … det är fina egenskaper som man ska vara stolt över…..

 6. Nej Emma det är JAG som har ett tvåbarnskaos..jag lovar!! Under de senaste åren när ungarna blivit äldre (8 och 10) så har mitt hår gått från brunt till helgrått och jag är numera tvungen att färga det i lilarött..(för att det ska matcha mitt inre) men eftersom det är ett sånt kaos här hemma så hinner jag (eller rättare sagt min man) inte färga håret så ofta som det behövs så för det mesta är mitt hår lilaröttgrått. Det är KAOS vill jag lova!!!

 7. Impad….min hjärna…eller mannens för den delen tänkte i te ens i närheten av det du klarar o tänka fram! Atta barna imte umgås för mkt o sprita händer, om man ändå tänkt på det r barna var pyttesmå!
  God bättring!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *