Att kunna vinna smycken från Syster P!

 
 

givingly

 
 
 

Vad sägs om att vinna lite smycken från underbara Syster P att pynta dig med nu till försommaren? Inte så pjåkigt va?

I samarbete med butiken Givingly kan nämligen två stycken av er nu vinna smycken från just Syster P ur Givinglys sortiment till ett värde av upp till 700 kr per person. Hur bra?! Och det enda du behöver göra för att vara med är:

1. Gilla Givingly på Facebook här eller på Instagram under @givingly.se eller signa upp dig för deras nyhetsbrev här (längst ner på mitten av sidan).

2. Välj ut ditt favoritsmycke ur Givinglys sortiment (allt du kan välja på ser du HÄR), klistra in länken i en kommentar här nere och motivera varför just det är din favorit.

3. Klart!

Tävlingen pågår till och med den 18 maj.

Lycka till!

 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Vinnarna blev Helniss (13) och Therese (24). Grattis! Ni har mail 🙂

 
 

cherry

53 kommentarer till “Att kunna vinna smycken från Syster P!

  1. http://www.givingly.se/shop/accessoarer/armband-sister-power-goldwine/
    Det vore en dröm och en ära
    om jag detta underbara Armbandet Sister Power får bära.
    Finaste design, färg och form,
    om jag vinner skulle glädjen bli ENORM!
    Det lyser upp på finaste sätt,
    passar till vardags som fest.
    Perfektion, passion så stilfullt och läckert,
    fantastiskt budskap Sister Power som stor beundran väcker.
    Hoppas få bära det runt min arm,
    då skulle jag få elegans och charm.
    Har anmält mig för nyhetsbrev, följer på fb och hopppas HJÄRTLIGT få vinna,
    då skulle jag bli en strålande glad kvinna!

  2. http://www.givingly.se/shop/accessoarer/armband-chai-bangle-guld-citron/ – detta är min favorit för att det är enkelt och kan användas till vad som helst samtidigt som det ger det där lilla extra som man så ofta letar efter. Det funkar även utmärkt att matcha med fler smycken och det är inte stort och klumpigt som jag är så allergisk mot. Sen så funkar det ju även utmärkt till både vardag och fest! Ett mycket användbart och prydligt smycke med andra ord 🙂

  3. Ring Native narrow ring guld/brons
    till mamma 87 år den 18:e maj, hon är långt inne i dimmorna. Det hon inte ser framför sig existerar inte. Det är här och nu som gäller. De stunder hon inte har mig och min bror där får fyllas med annat så gott det går: färgglada kläder, lackade naglar, söta smycken, god mat i matsalen tillsammans med de andra tanterna.

  4. Jag har anmält mig till nyhetsbrevet.

    Jag är snart 32 år och har aldrig vågat ta hål i öronen, även om jag länge velat. Jag har drömt om en egen hund i många år, men aldrig vågat ta mig an uppgiften. Jag älskar barn men har till skillnad från min sambo inte känt modet nog att skaffa egna.

    Men detta år har jag börjat inse livets skörhet när nära och kära har blivit sjuka och gått bort. Efter att ha tänkt massor och vänt och vridit på mina rädslor så börjar modet att ”ba köra!” infinna sig och det sjunker så sakteliga in att det är NU det ska levas… Så idag har jag kontaktat en hunduppfödare, nästa vecka när min sambo kommer hem efter lång tjänsteresa så ska jag säga ”nu hoppar vi!” Och sen ska jag ta mig tusan pierca öronen!!! Så därför önskar jag att dessa kan få bli mina allra första örhängen: http://www.givingly.se/shop/accessoarer/orhangen-hoop-silver-rose/

  5. http://www.givingly.se/shop/smycken/halsband-native-gold/

    Mina naglar är omålade, mina handleder är bara och mitt bröst ekar tomt. Tiden att pimpa finns helt enkelt inte. Med det vackra native-halsbandet skulle problemet vara löst, det skulle få hänga runt halsen dygnet runt. Varför det är min favorit? Det är helt enkelt bara ”så jag”, om ni förstår vad jag menar.

  6. Så Enkelt och snyggt Armband! Anmäler mig till nyhetsbrev, gillar sidorna. Hoppas få bära detta fina nu i sommar!

  7. Da har jeg begynt å følge givingly på instagram, virker å være en utrolig fin webbutikk!
    Jeg kunne lett ha valgt ut flere favoritter fra de fine smykkene fra Syster P., men valget falt på denne: http://www.givingly.se/shop/accessoarer/orhangen-sparkel-clover-silver/ fordi jeg elsker firkløver og liker å tro at det bringer deg litt hell og lykke når du bærer det + at øredobbene var utrolig søte og det er fresht å gå med sølvsmykker når man forhåpentligvis får litt farge nå når det snart er sommer. Så hadde det vært en superfin bursdagsgave også siden jeg har bursdag dagen etter trekningen:)

  8. 1. Jag följer Givingly på Instagram (saragunmarie).

    2. Det här underbara armbandet är absolut en av mina favoriter: http://www.givingly.se/shop/accessoarer/armband-trust-guld-gron/
    Det skulle passa perfekt ihop med min jeansklänning till sommarn eller min nyinköpta puderrosa bomullstunika. Åh! <3 Jag skulle bära det som en symbol för hur stark jag varit trots alla motgångar och jobbiga grejer jag tvingats gå genom. Jag skulle se på det och påminnas om att jag ska fortsätta va stark och alltid kämpa, för det är bara jag själv som kan ta mig genom allt svårt. Jag vill vinna det för att jag helt enkelt är värd det!

  9. Hej!
    Är gärna med.
    http://www.givingly.se/shop/smycken/halsband-native-gold/ Jag föll för detta vackra halsband. Smycket skulle bäras med stolthet och glädje varje dag. Eftersom jag är arbetslös och inte har nån inkomst så skulle det betyda jättemycket att få vinna smycken som förgyller min dag.

    Gillar Givingly på Fb och anmält mig på nyhetsbrev
    och följer på Instagram med namn julianna71

    Mvh Julianna Fredriksson
    julianna@bredband2.com

  10. Jag råkar komma hem till Sverige på Mors dag efter ett år i Kalifornien. Det hade varit väldigt fint att kunna ge mamma dem här i morsdag-present för att ytterligare lite visa hur saknad hon varit! Jag har nämligen världens bästa mamma. Det var hon som sa åt mig att flytta utomlands medan jag hade chansen, som erbjöd sig att vakta min underbara hund i TVÅ ÅR så att jag kunde flytta till USA och bo med mitt livs kärlek och förverkliga min dröm om att bli fotograf…

    Min mamma är bäst. Jisses vad hon är saknad!

    http://www.givingly.se/shop/accessoarer/orhangen-hoop-guld-ametist/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg