Att ladda för helg.

 
 

AT2B1376

 
 

AT2B1380

 
 
 

F-r-e-d-a-g.

Tid för helg, Hemmakvällsgodis, långa dagar och förhoppningsvis väder nog att ta tag i trädgården en aning, kanske hämta hem ett fikonträd att ställa bredvid trappan och kanske ta tag i resterande odlingspallar som väntar på jord och plantor om det ska bli något. Nästa vecka kommer mamma och Sockervadds-Göran på besök i någon dag vilket vi verkligen ser fram emot, så jag planerar utflyktsmål och googlar ställen de kan tänkas tycka om och frågar Buse vad han skulle vilja hitta på.

(Buse ja. Det finaste man har sätter man på bordet).

Men nu ska jag fortsätta med köks-letandet här, har hittat en vacker diskho vi verkligen tycker om och nu vill jag leta upp en kran i passande stil – lite som den vi hade i Lutande Huset och som mannen körde hela vägen till Qvesarum för att hämta hem. Pusslet börjar verkligen komma på plats nu vad det gäller kakel och detaljer, bara den där lilla parentesen kvar som vilken köksinredning vi verkligen kommer landa i tillslut. Nu har vi iallafall dragit ner listan till två potentiella, vilket underlättar något.

Fin fredagskväll, allihop! Hoppas ni har det lugnt och skönt, ni också.

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att ladda för helg.

  1. Fransyskans creperie utanför simrishamn…….en bondromantisk uuuunderbar mat. Galetter o creps. Ääääälskar den med getost o rödbetor….Mmmmmmmm………Många mysiga ställen i närheten med……tex Mandelmanns trädgårdar.

  2. Tänkte precis det… Det bästa man har sätter man på bordet:)
    Hoppas helgen startat riktigt fint!
    Här har vi haft en strålande dag och maken min har gjutit plintar till vårt entrébygge, tralalaala:)
    Ha nu en fortsatt fin helg!
    Kram Anna

  3. Sådär sa min morfar, och satte upp mig på bordet. Det har i alla fall berättats, han dog när jag var ca 2,5 år. Men i helgen har vi varit i mina rötters Värmland. Och efter det finns nu en hel hög med inlägg att läsa ikapp på din blogg, härligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg