Att ha lite försommarkänsla.

 
 

 

 

Jag börjar få fräknar. Det är ett säkert tecken på sommar.

Inte för att det har varit så extremt generöst med sol ännu, men de senaste dagarna har den iallafall visat sig då och då och när vi har varit ute i trädgården med mamma och Göran eller när vi varit ute på äventyr så har jag fått min beskärda del, och genast har huden svarat. Hej sommar säger den, och ger mig fräknar på näsan.

(Och solmustasch, men den behöver vi inte prata så mycket om).

 

 

 


 
 
 

Ett annat säkert kort är klänning.

Den jag har på mig här är en underbart mjuk sak jag fått av Bon A’ Parte. Blå, med spets i ryggen och med tillräckligt mycket vidd för att vara både bekväm och snäll. Det är något särskilt med långklänningar tycker jag, förmodligen för att det är så få månader på året vi kan bära dom med bara armar och fötter, som det är tänkt. Och snart är det midsommar och då ska vi hålla en liten midsommarfest här hemma med några av de finaste jag vet, och då vill jag alltid ha klänning och blommor i håret och allt det där andra Vreeswijk-romantiska just för att det liksom sätter mig i stämning. Att det är sommar, på riktigt, även om det knappt är plusgrader och midsommardukningen regnar bort som den så ofta gör.

Men, men.

Än så länge är det inte midsommar utan bara en vanlig fredag. Men den är, som vanligt, tänkt att fyllas med en film och lugn och ro och ett försök att få bort färg ur håret.

Och vi, vi hörs imorgon igen.

Vill du kanske hitta den ultimata midsommarklänningen, eller behöver du något annat i garderoben? I samarbete med Bon A’ Parte har en av er chans att vinna ett presentkort på 1000 kr att handla för! Leta bara upp vad du skulle vilja köpa om du vann och klistra in den länken i en kommentar här nere och motivera varför du valt just det, så är du med i tävlingen. Min klänning kostar bara hälften och går att se här, och hela utbudet ni har att välja på ser ni här. Tävlingen avslutas på tisdag den 26 maj. 

 

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD! GRATTIS JOHANNA SKARIN – DU KOMMER FÅ MAIL UNDER DAGEN 🙂

 
 

cherry

46 kommentarer till “Att ha lite försommarkänsla.

  1. Glömde skriva varför jag valt den:)

    För att jag just nu inte äger en enda klänning och det behövs verkligen!
    Jag älskar blått, och det är också en färg jag saknar i garderoben.
    Så. Jag håller tummarna tills de blir..ja…blå:)

    Susanne
    @sussieak

  2. Här blir det med fräknar (ÄNNU fler än de som alltid är) så fort solen bara visar sig igenom molnen…. Vi är sådär överrens, fräknarna och jag!
    Jag har så vansinnigt dåligt med shorts så de här hade jag köpt http://se.bonaparteshop.com/denim-shorts-29019 för at få in lite sommarkänsla. Det har ju faktiskt varit så varmt iaf en dag att det gått att ha shorts 😀 Så det hade jag velat ha en varm vårdag i min hörna på trädgården när bebisen ligger och sover i vagnen 🙂
    http://lotte4.blogspot.se

  3. Idag är det min 40-års dag, och imorse fick jag inga presenter av min man! Ja jo, vi hade ju sagt det då vi varit i Berlin hela familjen, och det var min present. Men, jag må ha sagt det, men något litet vill man ju ha. Och jag älskar klänningar, men jag hittar en jag gillar typ vart annat, var tredje år…
    Och nu hittade jag en! Denna skönhet;http://se.bonaparteshop.com/jersey-dress-20219

    Den hade fått mig att känna mig riktigt snygg!

  4. Hej hej söta Emma!
    Jag skulle välja:
    http://se.bonaparteshop.com/jersey-dress-20215
    I går var jag med om en bilolycka o mår inte så bra….får panik när jag tänker på at jag kanske inte kan gräva i jorden, måla och skruva o fixa….
    Så då vore ju en ny fin klänning toppen…så jag åtminstone kan se snygg ut o mingla runt med ett glas bubbel o peka med hela handen åt alla andra här hemma…;)
    Kram Katarina

  5. För några år sedan så cyklade jag med min favoritlångklänning och givetvis gick den sönder 🙁
    Så himla onödigt och tråkigt, det tog lång tid innan jag ens kastade den. Den låg, trasig och eländig, i garderoben lång tid efter. Tyvärr så blev hålet vid knävecket eftersom jag hade fått foten på trampande och klänning däremellan så den gick inte att laga 🙁
    Denna klänningen skulle kunna bli ett alternativ till ny favorit!

    http://se.bonaparteshop.com/jersey-dress-69403

  6. Den här underbara tunikan skulle jag gärna vilja fira midsommar i http://se.bonaparteshop.com/tunic-57758 . Jag skulle också även kunna tänka mig den i dimrosa också då jag vet att den skulle bli en klar favorit. Den ser så snäll ut för lilla mamma-magen (bulldegen fram 😉 ) och skulle definitivt få mig att känna mig mycket fin 🙂 ..kanske t.o.m är det plagg jag bär när jag finner kärleken!

  7. Jag skulle välja den här klänningen: http://se.bonaparteshop.com/jersey-dress-45389
    Den är enkel men samtidigt väldigt fin och känns som att den kan passa till mycket i sommar. Den typen av kläder behöver jag, efter att ha flyttat från närmare ett decennium på en annan kontinent där jag lämnat nästan alla mina kläder bakom mig. Min garderob är sorgligt tom just nu.

  8. Åh, jag önskar att jag också hade fräknar! (Eller ja, jag har väl en tre, fyra stycken bredvid näsan om man kollar riktigt noga.. 😉 )

    Och vilken tävling då! Jag hittade ju m-a-s-s-o-r som jag gärna hade hängt in i garderoben, men favoriterna blev dessa:
    1. http://se.bonaparteshop.com/shapewear-underklanning-00448
    -För att det skulle va skönt med nåt som håller in den här gosiga mammamagen under alla klänningar som ska bäras i sommar.
    2. http://se.bonaparteshop.com/dress-46657
    -För att jag har nån slags förkärlek till långklänningar, och den här var ju för fin för att motstå.
    3. http://se.bonaparteshop.com/chain-36060
    -För att det här halsbandet skulle passa finfint till alla skira blusar & fina klänningar i sommar!

    Nu håller jag alla tummar för att jag ska kamma hem detta 🙂

  9. ”Sommartider – jag känner det är nånting på gång. Sommartider – kom och stanna ute natten lång.
    Sommartider – Snurra runt i en stad som glöder,
    Som viskar: Bli min i natt”

    6 veckor kvar till semestern och jag pyser gärna runt i såna här klänningar både dagar o nätter om sommaren. http://se.bonaparteshop.com/jersey-dress-45389

  10. Jag önskar mig de här fina skorna: http://se.bonaparteshop.com/leather-shoe-75259

    Valet föll på dem för stt jag gillade dem och för att det är lättare att hitta passande skor snarare än kläder nu när jag är nyförlöst med en därmed förändrad kropp dom helst bara vill ha mjuka amningsplagg… Skorna var riktigt snygga!

  11. Jag fyller tjugosju år imorgon och i födelsedagspresent till mig själv har jag köpt ett par mohedasandaler, och jag hade gärna matchat dom med en långklänning i sommar. Ute i trädgården i vårt nya hus, som vi får tillträde till nästa vecka!

    Och jag hade nog härmats och valt samma klänning fast i svart. http://se.bonaparteshop.com/jersey-dress-25228

  12. I sommar ska vi för första gången hålla i midsommaefesten med släkten hemma hos oss. Jag känner att jag som värdinna behöver en fin klänning som passar midsommar, dvs en snygg klänning som ger sommarkänsla. Därför har jag valt denna klänning: http://se.bonaparteshop.com/dress-46657

  13. Det första som skulle hamna i varukorgen om jag hade turen att vinna är denna klänning http://se.bonaparteshop.com/jersey-dress-40617. Jag är helt klänningslös och den här skulle passa perfekt på semestern när vi bor i vår saab i en vecka. Då kan vi inte ta med hur mycket saker som helst och det är också lite halvt krångligt att klä på sig på morgonen i en bil, att bara behöva slänga på sig ett enda luftigt och vackert plagg vore väldigt praktiskt 🙂

  14. Självklart skulle även jag vilja uppdatera garderoben med lite nya sommarklänningar! Länge har jag letat efter en härlig randig klänning i skönt material – och nu verkar det som att jag hittat den. Hoppas att denna skönhet snart kan få flytta in i garderoben och användas vid alla härliga dagar på stranden!
    http://se.bonaparteshop.com/jersey-dress-45023
    / Maria

  15. Jag saknar ett par snygga sandaler i min garderob så hade köpt dessa http://se.bonaparteshop.com/leather-sandals-75262. Inte bara det att de är toksnygga. de passar ju till såväl sommarklänningen som till att par jeans under kyliga kvällar. Är verkligen pårfekt att äga ett par sådana här skor när man ska på semester, slipper packa ner halva skorförrådet utan kan resa med lätt packning.

    Mvh Eva

  16. http://se.bonaparteshop.com/dress-51193

    I juni är det dags att fylla 30 år,
    men klädutmaningen är riktigt svår…
    Runt på stan jag går och går.
    Det enda jag fått hittills är skavsår.
    Men så hittade jag denna igår!
    Vackert tyg med grafisk dekor,
    som räcker ner över mina lår.
    Om jag gissar, tror och spår
    – så bor den hos mig redan i vår!

  17. Den här godingen i svart hade jag bott i under sommarmånaderna om jag haft den i min ägo. ÄLSKAR maxiklänningar i mjuk bomull på sommaren, så vackert men ändå avslappnat och bohemiskt. Jag är ju inte så himla färgglad av mig så en i svart hade blivit super, broderierna där bak tycker jag väger upp så den inte blir för mörk och tråkig utan ändå lite somrig. Den perfekta sommarklänningen helt enkelt!
    http://se.bonaparteshop.com/jersey-dress-25228

  18. Hej
    Den här klänningen skulle jag vilja ha :
    http://se.bonaparteshop.com/dress-54779

    Älskar modellen på den och att den har ärmar. Så den skulle jag vilja bära i sommar med lite snygga smycken, sandaletter och en kaftan att ha utanpå till kvällen när det blir kyligare.
    Då skulle jag känna mig sommarfin och det vore alldeles underbart! Haft ett år med sorg och förluster där jag även kämpat mot min sjukdom. Nu vill jag bara njuta och ladda batterierna 🙂
    Ha en härlig vecka!
    Mvh
    Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg