Att sätta igång igen.

 
 

AT2B4613

 
 
 

Jaaaa, idag ska jag sätta igång igen!

Idag ska jag bannemig måla. Själv.

Det var ju ungefär hundra år sen jag kunde göra något sånt själv känns det som; med foglossningen i graviditeten så fick jag ju snällt vagga runt här hemma och titta på när hantverkarna målade och fixade och gjorde allt det där som jag själv ville göra. Men nu! Nu har jag ingen foglossning längre och jag har ju inte känt av snittet sen… ja, jag minns inte ens. Dag tre? Så idag tänker jag måla.

Basta.

 
 
 

AT2B0878

 
 
 

Det är den här lilla hallen eller genomgångsrummet som ska få färg.

Bilden här är tagen när Buses rum precis blivit målat (nu är det ju möblerat) och hallen har en slags svagt färgad vit/grå färg idag. Ingen tapet iallafall. Och nu ska den alltså få L’authentique i en nyans jag inte riktigt minns vilken jag valde eftersom jag var hög på hormoner just då, men som säkert kommer bli fin. Och det ska inte bara målas – jag har övertygat mannen om att han ska bygga mig någonting i det här rummet också. Vi ska mäta och rita lite för att se om det ens är möjligt, men om det funkar tror jag att det jag har i åtanke skulle bli hur bra som helst. Och så måste jag hitta en fräsig lampa till det här rummet. Ni vet hur jag är med lampor.

Men – idag ska jag alltså få måla! Ho hooo.

(Självständigheten man har med en fungerande kropp, alltså. Så himla lätt att ta för given).

 
 

cherry

7 kommentarer till “Att sätta igång igen.

  1. Åh, du är ju otrolig! Pratade med en vän igår, det avhandlades sjuka barn, inställda roligheter, jobb, tidsbrist och hantverksbrist. Då berättade jag om dig, eller rättade sagt ”en bloggare som jag läser” och hur du ju kan piffa till ett rum innan jag ens hunnit hänga undan jackorna i hallen, eller renovera ett hem innan jag packat upp semesterväskan. Och här är du nu igen. Jag skulle behöva några av dina göra-gener. Inte bara planera och drömma alltså, utan utföra!

  2. Jag vill berätta för dig att jag tycker så mycket om din blogg! Jag har läst ganska regelbundet något år eller två och jag älskar att inspireras av självklart din inredning och färgsättning, men mest av det du visar av din inställning till livet, familjen, vännerna och saker som händer. Jag älskar ditt sätt att skriva hur ni tar helg med en stor skål smågodis, film och hur det helt saknas prettotänk här på denna blogg. Inget snack om att livet är en dans på rosor och att småbarnstiden bara är guld och gröna skogar, utan livets svårigheter får också finnas med men utan att det tar överhanden. Jag blir glad och harmonisk av att läsa här och det betyder mycket för mig! / Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg