Att vara någon helt annan.

 
 

AT2B1391

 
 
 

Spöket. Denna lilla krabat av lycka.

Med världens absolut roligaste miner (jamen titta på henne) och med en energi som ibland gör mig matt bara jag ser henne. Hon är verkligen speciell; extremt vek samtidigt som hon är extremt lycklig. Den kombinationen är hysterisk kan jag lova, man kan liksom inte få grepp om henne riktigt och hon kan nog inte riktigt få grepp om sig själv heller; slår knut på sig själv i någon slags iver att vara till lags i kombination med en oförmåga att vara still. Hennes kropp en våg av glädje, alltid.

Att tänka sig att hon var så tillbakadragen och rädd när hon kom är nästan omöjligt nu. Visst finns lite osäkerhet kvar i vissa situationer, men mil ifrån hur det har varit och på så mycket kortare tid än vad jag hade vågat hoppas. Och det är så häftigt det där, hur en resa kan göras i en personlighet, och inte bara hos människor.

Hon har kommit långt, den älskade lilla räkan. Världens knäppaste hund.

 
 

cherry

15 kommentarer till “Att vara någon helt annan.

  1. Varje gång jag ser ert lilla spöke tänker jag på Tove Janssons Vem ska trösta knyttet av någon anledning. Så fin hon är!

  2. Hon är helt bedårande, jag blir helt glad när jag ser hennes uppsyn. Tack för alla fina bilder du delar med dig av. Grattis till er nya familjemedlem. Jag har också två och ibland är det svårt att förstå att just vi har haft en sån tur, att där uppe ligger två prinsar och sover (de är väldigt söta när de sover :)) som vi får
    dela dagarna med. Vet inte hur du är, men jag har svårt att leva i nuet ibland, jag tänker och planerar för sånt som ska hända och grubblar ibland för mycket över det som varit, men mina älsklingar lär mig att
    vara här och nu, vilket är en underbar gåva. Oj vad jag blev djup så här på lillördags kväll, men än en gång tack för en fin blogg. Varma hälsningar Frida

  3. Åh så söt! Vilken tur hon kom till er och fick komma in i en gemenskap som älskar henne och lär henne tillit genom helt gäng kompisar!

  4. Spöket en kärlekshistoria för mig, så glad att jag får ta del av henne med dig och din familj på detta vis.
    Hon har sin rätta plats hos Er och det är så vackert att se hennes utveckling, underbara lilla varelse som gör att jag blir varm i mitt hjärta var gång Du delar med dig av bild och text om henne.

  5. Hej! Hon är helt bedårande ert lilla spöke! Har en liten fundering kring mattan som spöket sitter på. Det står att ränderna är mörkbruna. Upplever du att de är bruna eller skiftar de åt något håll? Hade själv önskat att de var grå eller svarta 🙂 Tack på förhand! Å trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg