12 kommentarer till “Att kombinera rollerna.

  1. Stressas du av att hålla i gång blogg och uppdragen när lillebror är så liten. Tänker på hur det var när mina barn var nyfödda och behovet av att ”kliva av ett tag”

    1. Inte det minsta. Då skulle jag ju inte gjort det. Vill jag inte uppdatera så gör jag det inte 🙂 Och uppdrag tar jag de som jag vill och känner att jag klarar av och som funkar med en bebis (inte bröllop tex, DET skulle stressa mig), och det gör ju i sin tur att vi kan vara hemma hela familjen under så lång tid istället för att bara jag eller bara mannen ska ta det. Nu har vi ju en unik chans att komma in i familjen tillsammans under flera månader. Och inget är ju mer avstressande än det 🙂

  2. Fy faaan rent ut sagt, vilken fantastiskt vacker bild.
    Den säger så mycket och är otroligt vacker på samma gång.

  3. Håller med alla!!! som skriver så vackert om en bild som talar sitt eget magiska språk <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg