Att ladda för Mors Dag-kväll.

 
 

AT2B5270

 
 

AT2B5274

 
 
 

Vilken fin dag det har varit!

Jag har blivit uppvaktad med presentkort på ansiktsbehandling, med drakteckningar och med blommor. Och nu ska jag få pulled pork (omnomnom) till kvällsmat innan vi parkerar oss i sängen för att påbörja kvällens amningsmaraton och filmtittande. Är det söndag så är det, och vad passar bättre till en söndag än en film? Särskilt när det är mulet och blyertsgrått och inte alls särskilt lockande ute.

(På bilderna ser ni mitt nattygsbord som just nu innehåller det som behövs vid amningar, som mängder av vatten, några lätta böcker och en necessär för salvor och bebisnäsdroppar. Den vackra blå glasflaskan gör sig bättre än den petflaska vatten jag hade stående där innan tycker jag och förenar nytta med nöje. Den har jag hittat på Westcoast Company här).

 
 
 

AT2B5273

 
 
 

Några har redan gjort sig redo för kvällen.

Och jo, Spöket sitter alltid så. Bra sätt att hålla värmen förstår ni.

 
 
 

AT2B5281

 
 
 

Den här filmen blir det!

Den kom med bud i fredags och mannen är mycket pepp på att se den.

Och imorgon ska vi in till Malmö för att lämna nycklarna till Lutande Huset; det är tillträdesdag för våra köpare så det blir någon timme med kontrakt och banksamtal och allt det där innan vi kan åka tillbaka igen och fortsätta med hallen. Det är vemodigt såklart, det där med att lämna över ett hem, men jag vet att köparna kommer älska huset och ta hand om det länge och med ömhet. Och det är lättare då.

Men! Mors Dag-kväll först. Och den startar nu.

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ladda för Mors Dag-kväll.

  1. Haha härlig stil 😀 Skönt ändå att bli av med det väl? Än att vara med två hus och bara vänta… Här blev det vildsvinsstek i lergryta och nu blir det ett bad med ”lilla familjen” imorn blir familjen hel igen 😉
    http://lotte4.blogspot.se

  2. Blev påverkad så vi såg samma film, så sorgligt slut 🙁
    Älskar att följa ert nya liv i det nya huset, blir inspirerad och glad varje gång jag går in här!
    MariaG

  3. Åh… ha ha Spöket är obetalbar… !!!! Puss på lilla nosen till henne… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg