Att vara på plats igen bland myggor och maskrosor.

 
 

AT2B9535

 
 
 

Nu är vi framme igen.

I Drömmen bland maskrosor och myggor och björkar som inte rör sig eftersom det aldrig blåser. Efter att ha varit hos veterinär och sen på IKEA eftersom en sak vi behövde till vårt blivande kök varit slut i hela jäkla Sverige och nu kom in i tre exemplar på Älmhultsbutiken och då krävde omedelbar action för att vi skulle kunna lägga vantarna på en, så är vi nu alltså äntligen framme för tre dagars lugn och ro innan det bär tillbaka igen.

 
 
 

AT2B9549

 
 

AT2B9568

 
 

AT2B9544

 
 
 

Det blir möjligtvis inget badande den här gången med tanke på vädret, men det blir bokläsande och skogspromenader och den där rabarberpajen med vaniljvisp borta på caféet som får mig att dregla bara jag tänker på den. Och så mycket grillande för det hör på något vis till, inte sant? När man ska känna det som semester.

 
 
 

AT2B9565

 
 
 

Så ni hittar oss här i några dagar framöver;

i skogen precis vid sjön, i det där huset vi älskar med sin svindlande takhöjd, förmodligen vid en grill och med hundarna släntrande i trädgården.

Vi är här och stannar ett litet tag.

 
 

cherry

4 kommentarer till “Att vara på plats igen bland myggor och maskrosor.

  1. Vad härligt med lite tid i paradiset. Synd bara att vädret inte verkar bli så bra. Men ni verkar njuta ändå. Kram Annika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg