Att säga godmorgon från skogarna.

 
 

AT2B9797

 
 

AT2B9801

 
 
 

Jamen godmorgon till er!

Från oss bland superhjältar och hundar i plast-tratt och aningens mindre mygg eftersom det regnat så mycket att dom förmodligen gömt sig nånstans. Idag ska vi öppna ovanvåningen och flytta upp sovrummet där igen för säsongen, vi ska promenera bort till pajätande och mannen hävdar att han eventuellt ”ska tvångsbada”, galningen. Själv tänker jag inte tvångs- nånting, och framförallt inte bada.

Vi har sovit som stockar inatt (skogsluften gör sånt med en) och flickorna ligger nöjda i vardagsrummet med blöta tassar efter morgonens promenad, och jag är alldeles mjuk i ryggen efter att Olof var här igår och masserade mig (<– bor ni i närheten så är han ett väldigt hett tips, FANTASTISKT duktig kille och jag vet eftersom jag har förbrukat några massörer i mina dar) och för mig att vara mjuk i ryggen en morgon är mer eller mindre rekord.

Ja, så startar alltså vår tisdag.

Jag ska bara arbeta undan lite här på morgonen och sen planerar jag inte att göra nånting mer än just det ovan; att njuta av att vara här.

Bästa känslan, liksom.

 
 

cherry

11 kommentarer till “Att säga godmorgon från skogarna.

  1. Kikar bara in och säger god morgon härifrån vår skog. Ryggont ja, det är inget roligt. Kan rekommendera kiropraktorerna i Värnamo också om du har vägarna förbi där och vill testa, de är fenomenala.
    Förresten, gick det bra hos veterinären? När vi ändå är inne på ämnet hund så kan jag passa på att nämna att jag öppnar mitt hundpensionat till hösten, kan kanske vara bra att veta om ni skulle behöva hjälp någon gång med hundpassning, så finns jag i närheten.

    Ha en bra dag!

    1. Det gick super! Hon blev bara lätt sederad när dom skalade av klon, och nu går hon med tratt och på smärtstillande 🙂
      Bra att veta ang pensionat!

  2. Vad underbart det låter! Jag inväntar mannens semester(två veckor kvar!) sen hoppas jag vi kan spendera en hel del tid i ”vårt” smålandsparadis! 🙂 ha en bra dag!

  3. Så fantastiskt skönt det låter med massage, det borde man unna sig oftare! Jag tänker att när jag blir rik då ska jag ha en massör som kommer minst tre gånger i veckan och knådar mig! Andra drömmer om städerskor, kockar och betjänter, själv skulle jag ta mig en massör! 🙂
    Kram Jenny
    http://www.lillagummanglomsk.blogspot.se

  4. Jag bara dör avundsjukans död, vill ha vill ha hus i skogen!!! Så fint, så härligt, så underbart! Härligaste bloggen med så mycket livsnerv och ta vara på livet, stundenkänsla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg