Att ha kontoret tillbaka.

 
 

AT2B1899

 
 
 

Och med att sovrummet flyttades upp för sommaren i Drömmen, fick jag även kontoret tillbaka som det varit innan. Skrivbordet mot fönstret, stolen redo, platsen fri för en dator med hyfsad uppkoppling tack vare masten vi fick upp på husväggen efter lite vinglande på stegar förra sommaren.

Nu är verkligen allting som det brukar vara där ute i skogen. I varje rum.

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ha kontoret tillbaka.

 1. Snyggt! Är den fina taklampan en DIY? Eller-var är den köpt?
  Undrar också om du tänker använda Kalklitr även
  i köket? /Barbro

  1. Det är en DIY 🙂 Och köket tror jag inte det blir Kalklitir i, jag tror att det kan bli nåt annat som inte är lika ömtåligt med tanke på att vi har två barn som sitter ganska nära väggen när dom ska äta 🙂

   1. Undrar vad du då väljer för färg till ett kök? Har svårt att tänkas mig att du målar med nån ”vanlig” färg : )
    Jag behöver också måla kök…
    Väntar med spänning på ett köksprojekt – som säkert blir helt underbart-såklart!
    Kram

 2. Hej
  Jag bara älsakar din blogg =) Så inspirerande och härlig! Tänkte fråga? Hur är färgen kalkitir att ha på möbler? Blir de svåra att torka av? Ytan tänker jag blir den lite sträv? Och vart har du köpt den fina mobilen?
  Tack för en härlig inspirationskälla! Jag är sjuk mycket och har inte så mycket annat att göra när man inte orkar än att just följa bloggar.
  Lisa

  1. Åh tack! <3 Jag vet inte ang Kalklitir på möbler, jag har inte målat en avtorkningsyta med deras färg ännu (bara en fågelbur i trä och lite annat smått) så det kan jag inte svara på tyvärr. Mobilen är från Artilleriet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg