Att ha bytt plats.

 
 

AT2B0919

 
 
 

Jag håller ju fortfarande på att flytta om här hemma, hitta rätt.

Nu senast flyttade jag runt på varenda lampa i huset, och så blev det såhär istället. Lampan i sovrummet kom in i vardagsrummet, vardagsrumslampan kom in i Buses rum, Buses lampa hamnade i entrén, sovrummet fick den tygplafonden som tidigare satt i hallen i Lutande Huset och lilla hallen fick en egendesignad lösning (visar sen) och stora hallen en ny lampa som sitter som en smäck.

Det var nog alla lampor va? Jo.

 
 
 

AT2B0922

 
 

AT2B0924

 
 
 

Egentligen startade det med att jag skulle ha sänglampor till sovrummet och det gick liksom inte när jag hade den här i taket eftersom balansen då blev fel när man tittade in. Men det här blev ju hur bra som helst tycker jag! Heja lampor man kan flytta runt och som fungerar mer än bara där det var tänkt från första början.

Nu ska jag ta en dusch och förbereda lite för svärförälderbesök.

En lika mulen söndag som vanligt. Suck. DET får man faktiskt lov att deppa lite över.

 

(För er som inte varit med innan; lampan finns här och jag har den stora modellen och lite över 3 m i takhöjd så ni får en uppfattning om storlek, soffan är ett demoex från LakewoodLiving och fåtöljen har jag också beställt från henne, urnan bakom soffan är en snowdrops copenhagen, mattan är från Ellos, bordet från ILVA och väggfärgen är den som jag och Kalklitir tog fram tillsammans; Kalklitir Emma).

 
 

cherry

19 kommentarer till “Att ha bytt plats.

 1. Så fint det blev!! Lampan gifte sig verkligen i vardagsrummet, perfekt! Att ändra om med detaljer kan göra mycket 😀

 2. Kul med lampor som hittar nya platser att lysa upp 🙂 Trist med mulet men här i Stockholm har sommaren och solen visat upp sin bästa sida, fått mycket färg idag…..och badat. Hoppas det kommer ner till er snart också.

 3. Kanske har du redan berättat om detta tidigare, men väggarna? Vad är de målade med för färg? Eller är det tapet? Så himla snyggt!

   1. Blindstyret tar på sig läsglasögonen (som inte finns men uppenbarligen birde finnas) och läser igen… *skäms*. Tack för svaret 🙂

 4. Nej, Emma! Jag brukar gilla ALLT du gör och förändrar men det var så himla fint med den bruna fjäderlampan i ert vackra vardagsrum!

 5. Hej
  Jag har målat med ”Leo” tidigare, men är nu sugen på prova ”Emma”, hur stor skillnad är det på nyanserna? Vilken är mörkare?
  Mvh Anna

 6. Hej Emma! En fråga till dig som kan Kalklitir… Vilken färg rekommenderar du om jag vill ha grå/beige men mest åt beige? Vackra hem du har ♡ Ha en skön sommar!! Maggi

 7. Så härligt vardagsrum du har. Tänkte bara kolla, har spanat in Sempione fåtöljen, men kan inte hitta den i butik (bara på nätbutiker). Är den skön att sitta? Håller den sig eller känns den nedsutten? (eller måste man puffa hela tiden 🙂 Tack!! Åsa

  1. Jag tycker att den är fluffig, och framförallt i både sitt-och ryggdyna. Håller sig fint, men måste såklart puffas ibland 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg