Att ha en halvnaken cowboy hemma.

 
 

3V6A1451

 
 

3V6A1454

 
 

3V6A1456

 
 
 

Häromkvällen i Drömmen kom jag in i Buses rum och möttes av det här.

En halvnaken Buse i poliskalsonger, gummistövlar och cowboyhatt i full färd med att försök hantera två stycken gitarrer samtidigt, vansinnigt fabulös på kvällskvisten.

Ibland är det som om den inte ryms i livet, kärleken.

Som om den blir så stor och värkande att den nästan rinner över, och som om det inte ens är någon idé att försöka förklara exakt hur fantastisk man tycker att någon är. Då tar jag kameran istället, sätter mig på golvet och förevigar.

Kärlek på bild.

 
 

cherry

10 kommentarer till “Att ha en halvnaken cowboy hemma.

  1. dör så charmig han är!! måste brås på mor sin! 😉 Min lilla bebis har precis börjat skratta och herrejesus vad det fladdrar i magen. Som den allra största förälsken man någonsin känt!

  2. Hej! För längesedan skrev du flera gånger om ett ställe ni åkte på minisemester till. Det hette typ farmlodge, lodge…. Någonting. Låg inte med någon jätteresväg för er. Du hade fotat jättfina bilder från både rummet/stället o utomhus om jag inte minns fel. Förstår du vilket ställe jag menar?

  3. Ibland fylls hjärtat av så mycket kärlek att det känns som det ska gå sönder. Lyckan över barnen är enorm. Vilka fina foton på en Buse i en stund av kärlek.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg