Att äntligen ha den på plats.

 
 

3V6A2928

 
 

3V6A2929

 
 
 

Minns ni den här?

Typ världens snyggaste trädgårdsslangs-set från Garden Glory som vi köpte av Ylva förra året och som var uppmonterad på Drömmen ett litet tag. Men sen när vi köpte Lanthandeln så bestämde vi att den skulle passa så mycket bättre där, så vi monterade helt sonika ner den igen och tog med den hem och nu har den alltså fått en hedersplats på Lanthandels vägg; mitt mellan lavendeln och vinrankorna.

Nu får det bara väldigt gärna sluta upp med att regna nån dag så att jag får en chans att använda den också. Men det är kanske för mycket begärt en sommar som till och med fått en egen hashtag (#satsommar) där folk med någon slags skandinavisk uppgivenhet postar bilder på den kallaste sommaren i mannaminne.

Nåja.

Tills den RIKTIGA sommaren kommer är den iallafall snygg där den hänger.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer till “Att äntligen ha den på plats.

 1. Så jätte snyggt! Vi har en alldeles underbar i gjutjärn men trots att mannen är riktigt händig får vi inte fast den på väggen på vår gamla Skånelänga. Putsen bara krackelerar…. Men den är ändå snygg att se på:-)
  Är så trädgårdspeppad efter en knapp vecka på den engelska landsbygden att det ska ut och påtas i trädgården imorgon bitti pronto och plockas hallon förstås.
  Tack för en härlig blogg med mkt inspiration, humor och glädje!
  Kram Anna

 2. Oh deer, it’s so nice there and also dear you!
  Tack för underbara bilder från Er trädgård, förstår att Ni trivs. Kan tänka mig att det ska bli härligt att få komplettera den med det du vill. Så klokt att först se vad som finns och kommer under ett år. LYCKA!
  Varma kramar från Ninni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *