Att ha haft en torsdag som känts som en fredag.

 
 

3V6A2883

 
 

3V6A2880

 
 

3V6A2888

 
 

3V6A2897

 
 
 

Igår var vi allihop över hos Banditen ett litet tag för att säga hej och lämna över några saker hon behövde och prata om livet och badrumsrenoveringen som nog kommer ske före köksrenoveringen (det blir väl liksom enklare att ta den först eftersom det är bara nu vi båda är hemma och kan vara på plats i Småland alla dagar i veckan utan problem) och när hon egentligen tänker komma upp och hälsa på den här sommaren. Det är ju lite knepigare att ta sig till ett fritidshus när man är en Bandit, kräver lite mer planering.

Men det där ska vi nog lösa, det också.

 
 
 

3V6A2901

tshirt – shein (här) // jeans – lee // väska – malene birger (här) // sandaler – gamla friis

 
 
 

Sen var vi hungriga och behövde lite lunch så vi begav oss till Marinan!

Den här gången var ju Buse med och kunde fullkomligt frossa i räkor med en räkmacka framför sig. Det är nog det absolut bästa Buse vet, får bara konkurrens av köttbullar med lingonsylt och potatismos. Vi har haft tur med den där, han äter faktiskt i stort sett allt förutom alldeles för starka saker eller för stora bitar lök, och det underlättar något enormt.

 
 
 

3V6A2920

 
 

3V6A2917

 
 

3V6A2924

 
 

3V6A2925

 
 
 

Själv tog jag en asiatisk biffsallad med chili-aioli och vitlöksbröd. Inte så illa det heller kan jag lova.

Och så satt vi där en stund och mumsade lunch och pratade om vad vi behöver fixa innan au pairen kommer – vi har äntligen valt en tjej (ska berätta mer om det sen när det är helt klart med alla papper och så) och det ska bli så himla spännande att få ännu en medlem till familjen för ett litet tag, någon som vi tror och hoppas kommer trivas.

Och hela gårdagen förlöpte som en slags fredag fast det egentligen var torsdag (ni vet känslan) men idag är det fredag på riktigt och jag ska åka och träffa Fuffe för första gången på vad som känns som på evigheter – och ni må tro att det är en person jag saknar! Så nu ska jag kasta mig in i duschen här hemma och så hörs vi snart igen.

Ta hand om er så länge.

 
 

cherry

5 kommentarer till “Att ha haft en torsdag som känts som en fredag.

  1. Vad härligt med en liten Bandit-dejt :). Jag hoppas allt löser sig så hon kan komma och hälsa på i stugan. Busens macka skulle jag mer än gärna sätta tänderna i *mums*!
    Ha det gott!
    KRAM

  2. Så mys!
    Skratta så jag fick tårar i ögonen när jag såg översta bilden, ser ut som lilleman har fått massor av hår när ditt hår hänger ner =) =) =) Så sött!!!
    Du måste ju nästan ta lite bilder där han ”lånar” lite hår av dig, tänk dig honom med lugg av ditt fina tjocka hår!!!! Hahahaha =) =)
    Kram från ”en som roar sig lätt” 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg