Att verkligen hoppas på värmen.

 
 

3V6A2944

 
 
 

Att hitta en bikini som nyförlöst har varit minst sagt… utmanande.

Jag hittade en baddräkt med amningsfunktion som funkat helt okej, men den är ju så himla TRÅKIG! Svart och rak och liksom utan nåt speciellt. Och så hittade jag en bikini på Lindex med hög midja men mönstret gjorde att jag kände mig som en äldre dam i den och inte alls som en 34-åring som bara råkat få en bebis nyss och inte direkt varit ute och joggat varje dag sen dess. Ni fattar.

Så jag skrev till Erika på fejjan för jag visste att om nån hade förslag så var det hon (Erika som har La Leia , hon är fenomenal på att avgöra storlekar och framförallt har hon världens bästa sortiment). Och eftersom jag har noll koll på byststorleken nu sen jag var gravid så fick jag dra på mig min Chantelle, fota och skicka henne bilden och då såg hon direkt att det minsann var en 80 E jag var nu för tiden och så frågade hon lite vilken typ av bikini jag var ute efter, och jag var väl inne på en retroinspirerad med hög midja och bra stöd för dundertuttarna tänkte jag. Och eftersom jag inte längre bor i Malmö och bara kan trilla in och prova så sände hon mig tre förslag på posten med en returavi –

OCH DOM VAR PERFEKTA!

Kolla bara bikinin där uppe! Samma lyxiga goddess-överdel som jag hade innan i turkost (den här) men med ett par så himla schysst trummor till som går precis vid naveln och är stöd. Ja, det är en del pengar för en bikini men det är en sån enorm skillnad i passform och hållbarhet att det knappt går att jämföra, den turkosa skulle jag kunnat ha länge om jag nu inte hade växt ur den för just den här sommaren. Och så skönt att ha en bikiniöverdel som orkar hålla upp amningstuttarna utan att baxna av ansvaret.

 
 
 

3V6A2960

 
 
 

Och den här karamellen ovan!

Så himla, himla fin överdel och med en lika schysst retroinspirerad underdel, i glada färger och med samma klockrena stöd. (Den här är från Freya).

Och så en baddräkt som var helt underbar, men som inte går att fotografera rättvist så den får ni nog se på nån gång för den kommer jag behålla. Nu är frågan vilken av de två bikinierna jag kan slita mig från och vilken jag ska behålla, för båda sitter verkligen som en smäck och är så himla fina på sitt sätt.

Men oavsett kommer jag vara kittad för sommarvärme om den nu kommer, vilket jag hett och innerligt önskar nu när jag äntligen fått tag i lite badkläder att vara glad i istället för stormönstrade dam-trosor och tråkiga amningsbaddräkter. Om inte annat kanske det blir en liten solresa i höst och då får jag väl vara strandfab då istället, eller i badhuset, men jag ger inte upp hoppet om att augusti ska bli riktigt jäkla smällvarmt och lämna oss energifyllda och klara för höstväder.

Komsi komsi värmen. Jag är numera redo.

 
 

cherry

11 kommentarer till “Att verkligen hoppas på värmen.

  1. Den svarta kanske tycks vara lite tråkig eftersom den är just svart, men svart funkar alltid så jag tycker du skall behålla den 🙂 ååh med den snygg kimono till med lite färg.

  2. om det passar lämnas inget tillbaka! det är ju regeln när det gäller att shoppa till den som fött barn. efter den persen är det bara lyxilyxi som gäller!

  3. Vi har kört 15 mil i dånande ösregn idag, så snälla beställ solen tillbaka som var här igår och man klippte häcken i bikini. Vilka tvära kast denna sommar! Snygg du blir i de där, för du behåller väl båda? : )

  4. Så. Snygga. Jag röstar på den översta, den kändes mest du – även om färgerna och modellen på den andra också var fina. Men ettan ropar ”Emma” för mig.

    Hoppas värmen kommer nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg