Att ha en ny, gammal gavel.

 
 

3V6A1465

 
 
 

Vad är det som skymtar där inne då?

Jo förstår ni, det där är vad jag visade en liten tjuvtitt på häromdagen! Ett stycke alldeles underbar sänggavel.

 
 
 

3V6A1477

 
 

3V6A1491

 
 
 

Egentligen är det såklart inte en sänggavel utan två stycken helt fantastiska grindar i perfekt slitet blått, men de funkar alldeles utmärkt som gavel. Sen jag var på en loppis på Bolmsö förra året och såg ett par superfina järngrindar och tänkte sänggavel-tanken så har den idén legat i bakhuvudet, men jag har inte hittat en grind lika fin som Bolmsögrinden (som jag inte kunde transportera hem) förrän jag klev in i den där ladan förra veckan och såg den här.

Majestätisk.

 
 
 

3V6A1472

 
 
 

Och den står av sig själv mot väggen med hjälp av tyngden från madrasserna.

 
 
 

3V6A1489

 
 

3V6A1487

 
 
 

Jag har en tanke om vad jag ska göra med väggen den står mot också…

få se hur det blir.

Lampan som hänger där är en watt&veke som jag spraymålat med kopparfärg, den ska glödlampan bytas ut på men annars blev den himla bra. Snäckhalsbandet är från CozyRoom och sängkläderna är Dirty Linen (det gröna) och ett tjock härligt linne-påslakan från Lovely Linen. Kuddarna är blandade från Tell Me More (ja jag är tokig i linne).

Pläden på sängkanten är en gammal DAY.

 
 
 

3V6A1495

 
 

3V6A1500

 
 
 

Så där har ni vår nya sänggavel, som inte alls är någon sänggavel egentligen men förbenat fin ändå.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

22 thoughts on “Att ha en ny, gammal gavel.

 1. Hej 🙂 Fantastiskt vackert och jag tänkte just att “sådär kan man ju göra” när Ernst gjorde en sänggavel av en gammal grind. Himla bra tanke det där! Grinden du köpt är underbar 🙂

 2. Underbart vackert!!! Och du. måste ju tacka för att du fick mig att prova linnesängkläder för något år sen. Jag var ju väldigt skeptisk till linne i sängen, men sen jag köpte Dirty linen så kan jag inte ha annat i sängen. Kramis

 3. Men du. Vilken pjäs! Magnifik och ståtlig, verkligen perfekt hemma hos er! Blir spännande att få se vad som händer med väggen sen…

  Ha en fin söndag!

 4. Slänger ut en krok, helt OT, och hoppas på napp 🙂
  Jag och en kompis ska utflykta till Fröjd af Sverige i veckan och funderar om du, eller någon av dina läsare, kan tipsa om andra utflyktsmål på vägen mellan Halmstad och Osby, eller i krokarna däromkring?
  Tack 🙂

 5. Läcker pall som sängbord till “grindgaveln”, jag själv tycker om att ha lika sängbord på var sida om sängen. Hur känner du inför det? Ser även på andra bloggar där det är udda sängbord. Svara om du känner att det är något du vill dela, med hur din syn på den inredningsdetaljen är Emma. Roligt att se Ert nya hem fyllas med Er känsla och stil.
  Varma vänliga kramar från Ninni.

  1. Jag tycker också att det är fint! Men då jag oftast köper “udda” saker som det inte finns två av så blir det helt enkelt ett av varje 🙂

   1. Emma tack för att du ville dela tanken kring sängbord. Huvudsaken är ju vid huvudgaveln att man trivs med det som finns intill både materiellt och framför allt individer som kära och nära och de är ju också alla unika 😉
    Kramar från Ninni.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *