Att fixa både fötter och fejs.

 
 

3V6A1512

 
 
 

Ni vet den där fräsiga ansiktsmasken från MayBeauty?

Den som man låter torka till en slags gummiliknande massa och sen drar av i ett svep och får ut en himla massa snusk med? Den har ni ju sett några gånger vid det här laget. Jag fick hem en omgång såna i ett ta-hand-om-rubbet-paket tillsammans med deras fotmask; den som gör så att all hård hud liksom fjällar bort efter ett par veckor.

Så där sitter jag och blir renoverad både i fejan och på fötterna.

 
 
 

3V6A1524

 
 
 

Fotmasken?

Först sätter man fötterna i fotbad, sen drar man på sig de här plaststrumporna som innehåller själva masken, låter den verka i 1-2 timmar och sköljer sen av det. Efter en till två veckor fjällar man av den döda huden. Supersmidigt.

Jag har inte så mycket hård hud, men mannen har ju pansarfötter och ser ut som en ödla när det börjar trilla av efter att han har kört masken.

 
 
 

3V6A1530

 
 
 

Masken är en lermask som alltså torkar och drar med sig snusk (och ansiktsbehåring ho hooo) när man tar bort den. Den kör jag då och då när jag tycker att det behövs, och huden blir alltid superlen (och hårfri).

Och i samarbete med MayBeauty får ni nu samma sommarpaket, med fotmasken och ansiktsmasken, för 279 kr istället för 498 kr. Mer om maskerna och hur man beställer hittar du HÄR.

Skönt att ta sig lite tid till sånt också ibland.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg