Att se det gå framåt.

 
 

3V6A4054

 
 

3V6A4065

 
 
 

Efter att ha målat i två dagar så att armarna värker så kan jag nu äntligen börja ställa allt på sin plats där uppe åt vår au pair. Ni ska få se före och efter och sådär såklart, just nu är det bara fullt av kartonger och målarburkar och plast ännu och allt är huller om buller. Men väggen och dörren har kommit upp och väggarna har fått sin färg och det finns en hörna som börjar likna någonting mer än kaos – den ni får en liten tjuvtitt av nu – och jag tror att det kommer att bli väldigt ”hon” när det är färdigt. Bambusoffan från Tine K får vara soffa så länge och blir bekväm med mängder av kuddar, det gamla brickbordet från Lutande Huset agerar soffbord och det enda lullet jag hunnit hittills är ljuslyktan från Tine K ni ser på bilden som jag fått av Jenny och som nog egentligen inte alls är en ljuslykta utan en vas, men fungerar precis lika bra som en lykta om ni frågar mig (finns här).

Så det går framåt! Och på golvet ligger en halvt ihopskruvad IKEA-säng och väntar på att bli hackad, men den ger vi oss på i veckan tänker jag.

Nu blir det söndag med godis, The Fall och badkarsbadande.

 
 

cherry

12 kommentarer till “Att se det gå framåt.

  1. Så underbart att vara aupair hos er, där kommer hon säkerligen att trivas. The fall, vi ska börja se den nu ikväll, har du/NI hunnit se några avsnitt så du kan säga om den verkar bra? Ha en fortsatt skön kväll. Kramar

  2. Ja tänk vad fint att få vara au pair hos er! Så välkommen hon lär känna sig 🙂 Ser ut att bli väldigt fint!

  3. Snyggt! Kan inte bli annat än trivsamt med din fallenhet för att inreda mysigt och personligt. Hon kommer att stortrivas!

  4. Kan bara hålla med de övriga, er au-pair kommer stooortivas, kanske stannar hon för gott 😉
    Härligt att få det så fint när man kommer, det är nog få som lägger ner sån energi som ni. Känns fint och hon kommer känna sig så välkommen!
    Ha de got!
    Kram Anna

  5. Ni kan inte tänka er att byta au-pair hastigt och lustigt och låta mig komma istället 😉
    Skämt åsido, hoppas hon verkligen förstår att detta välkomnande är unikt 🙂
    kram,Monica i Rom
    ps) Tack för all inspiration, snart tar jag fram penseln igen jag med 😉 ……ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg