Att ha bästa väckarklockan.

 
 

3V6A4289

 
 

3V6A4338

 
 

3V6A4323

 
 

3V6A4331

 
 
 

Ja, det här är nog världens bästa väckarklocka. Svårt att vakna sur när han ligger där och flinar med hela sitt tandlösa skimmer bredvid en (och dessutom sover han ju bra nu så jag får en 6-7 timmar i stöten, och det underlättar såklart för det goda morgonhumöret hos undertecknad).

Idag vet jag inte alls vad vi ska hitta på för något förutom att jag har en babyfotografering i eftermiddag. Kanske blir det en tur till stranden? Gudarna vet hur länge det här vädret ska vara kvar och jag vill försöka samla så många dagar av sol på skinnet som möjligt innan dom försvinner, och Buse tackar ju aldrig någonsin nej till strand eller bad så han är inte svårövertalad. Det är ganska mycket jobb just nu; utöver det vanliga hjälper jag en kund sätta upp en ny e-shop, jag ska arrangera en bloggträff med Fuffe tänkte jag, jag vill få in en ny design här på bloggarna inför hösten och så har jag själv en större grej som jag vill göra i höst som jag försöker klämma in planering för där det får plats, så det är skönt med avbrott som strandtimmar för att rensa huvudet och få ny kraft.

Men just nu sitter Noah ute i köket och låter som en dinosaurie (det är det nya) så han ska få min odelade snack-uppmärksamhet ett litet tag innan vi bestämmer vad den här söndagen ska vara gjord av.

Vad ska ni hitta på?

 
 

cherry

11 kommentarer till “Att ha bästa väckarklockan.

  1. Hur i hela friden låter en dinosaurie?! Någon sådan har jag aldrig mött; ) Ser fram emot allt det nya du planerar och som vi följare får ta del av i höst! Önskar er en jättefin söndag. Vårt mäktiga högtryck är tydligen på upphällningen så ”carpe diem”!

  2. Vilka vackra ögon han har!! Har han också en kanin lika som Buse? Har den också ett fint namn? Jaa njut stranden, så underbart vi fick detta väder, här ska läsas om sandhamnsmorden ute i solen. KRAM

    1. Han har en kanin, fast lite mindre. Harn har inte kunnat döpa den ännu vad vi vet om 😉 men han har fått den av Buse och Buse kallar den bebis-KoiKoi. Kram

  3. vår bebis, som var en riktig lyxbebis och som alltid sov länge hela natten, har bestämt sig för att nu var det slut på det goa livet. GÄSP! idag blir en riktigt lugn dag. Fixa lite hemma, läsa en bok och gå på prommis med en kaffe. Hoppas hoppas att din bloggträff blir för oss bloggare. Har sen alltid grämt mig över att jag hittade din blogg precis efter din stora bloggträff du fixade här i malmö!

  4. Underbara söta unge..kan inte hjälpa att jag blir avis. Jag och min nuvarande man försökte få till ett litet kärleksbarn i många år utan att lyckas dock. Men jag är glad åt mina tre fantastiska 20, 21 och 28 åringar så klart…och de två barnbarnen. Älskar din blogg Emma. Den är fantastisk. Kram och hoppas ni får en underbar dag.

  5. Dagen har spenderats i (kanske den sista chansen) solen. Varvat solande med att studera nya jobbets konceptdesign och visuella utförande i butikerna. Hur i helskotta kan jag ha fått ett så roligt jobb som detta… Nu är väskan packad för att dra till en butik i Småland 2 veckor och styla miljöer så det ryker ur öronen!
    Snälla, söta, goa du… Kan inte en som är ”icke bloggerska” få komma på ett eventuellt event? Även om jag inte har en blogg så skulle jag tycka att det skulle vara inspirerande att få vara med och kanske då våga ta steget att starta en egen blogg…. =)
    Må gott! Kram C

  6. Åh, det blev bad! Först i sjön i stugan, några timmar senare hemma i viken då jag var uppvärmd efter en löptur och njöt än mer av det mjuka, lena, ljumma vattnet. Barnen hängde med på det ena badet men fick sedan spela TV-spel med en kompis under kvällen, nöjda som få. Idag är det jobb och skola och dagis, men utan en sådan bedårande väckarklocka som din.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg