Att förbereda för höst.

 
 

3V6A5658

 
 
 

Med barn så finns det ju sisådär en miljon saker som behöver införskaffas när det är skiftning i säsong. Iallafall här hemma; varken Buse eller Noah kan ha en storlek särskilt länge innan det är dags för nästa.

Jag har skrivit om Bonusbay innan och här kommer en liten påminnelse för dig som behöver fylla på höstgarderoben åt dig själv eller dom där växande där hemma. För varför inte få tillbaka lite av det du handlat för? Bonusbay är en kostnadsfri tjänst som ger dig bonus på det du handlar online. Och nu pratar vi RIKTIG bonus, alltså riktiga pengar, som sätts in på ditt konto. Som dom där kundklubbarna man kan vara med i som samlar poäng ni vet och man får en presentcheck, fast här registreras dina köp oavsett vilken av dom anslutna butikerna du handlar i och du får en återbetalning på kontot istället för ett presentkort.

Bonusen skiftar lite från butik till butik, men handlar du till exempel för 1500 kr på Eleven så får du 127 kronor tillbaka – och så vidare. För att din bonus ska registreras ska du bara logga in på Bonusbay.se först och sen klicka dig vidare till den butik du vill, så registreras dina köp. Och just nu får man 100 kr i extra bonus när man registrerar sig som medlem.

Mer om hur Bonusbay fungerar, vilka bonus% en butik har och hur man registrerar sig, kan du läsa HÄR (är du från finland är länken den HÄR).

Mer bonus till folket!

 

Inlägg i samarbete med Bonusbay.

 
 

cherry

 

Rekommenderade inlägg