Att ha spa-känsla deluxe.

 
 

3V6A5840

 
 

3V6A5857

 
 

3V6A5861

 
 

3V6A5868

 
 

3V6A5874

 
 

3V6A5887

 
 
 

Alltså, VILKET lyxigt spa-kit jag fick hem i samarbete med The Body Shop häromdagen! Jag smäller av! Underbara, nya produkter i vackra förpackningar; fullspäckade med väldoftande saker. Som African Ximenia Scrub med olja från Ximenia-trädet, Japanese Camelia Cream som var tjockt vispad och doftade himmelskt och min absoluta favorit – Egyptian Milk & Honey Bath som verkligen känns som mjölk och honung i pulverform.

Mmmm.

 
 
 

3V6A5903

 
 

3V6A5919

 
 
 

Japp.

Det är The Body Shop som lanserar Spa of the World, där dom har sökt världen över efter uråldriga skönhetsritualer för att skapa den här lyxia spa-serien och stoppa ner så mycket härligt som möjligt i förpackningarna. Så nu kan man ta sig från Thailand till Hawaii till Egypten till Japan i badrummet om man vill.

Och tro mig, det vill man.

(Produkterna finns i butik alldeles nu, närmsta butik kan man hitta HÄR om man är sugen på att gå och sniffa och prova själv).

En vardag har sällan känts så lyxig.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg