Att plötsligt ha den här.

 
 
3V6A5952
 
 

3V6A5949

 
 

3V6A5947

 
 

3V6A5946

 
 
 

Det kändes direkt när vi klev av bilen igår.

Det kändes i doften i luften, i vinden, i gräsmattan där två kvarglömda tennisbollar låg och lite vemodigt påminde om att vi nyss hade besök av andra fyrbenta och satt ute och grillade sena sommarkvällar. Det kändes i hur trädkronorna rörde sig med ett mjukt prasslande, hur grinden gjorde spår i jorden under sig när den öppnades och hur träplankorna på något sätt knarrade annorlunda än sist när man gick på dom.

Jo.

Hösten hade visst kommit när vi var borta.

 
 

cherry

9 kommentarer till “Att plötsligt ha den här.

  1. Mmmm förstår hur du känner. I morse på morgonpromenaden så virvlade de gula löven runt fötterna. Och lite lite krispigare i luften. Och igår slog jag till och köpte en väldans snygg höst/vinter kappa så nu längtar jag nästan efter att får börja använda den. Att få gosa in mig i lite varmare kläder.

  2. Här regnade det i förrgår kväll – för första gången på flera veckor. Och sedan dess är luften en annan. Men i helgen solade jag på altanen och igår tog jag ett ljuvligt bad efter löprundan. Så jag kommer räkna in hela augusti som en fin sommarmånad!

  3. Alltså, den bilden på Spöket! Där hon sitter och blundar med ett leende och korsade framtassar – herrejisses alltså ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg