Att vara som återställd.

 
 

har

 
 
 

Just ja, håret!

Jodå, Böddi fixade det alldeles utmärkt som vanligt. Jag fick en jämn, mjuk färg och framförallt – olaplex! Herregud. Precis vad mitt hår behövde. Det gick från att vara torrt och livlöst till att kännas som precis efter en dunderinpackning – fast hela tiden. Och Böddi hade rätt när han sa att det inte skulle lossna så mycket mer hår efter behandlingen, för jag har knappt tappat nånting sen jag var där jämfört med innan när jag gick och drösslade hur mycket som helst på golvet här hemma.

Så; ny färg, olaplex för att föra livet tillbaka i stråna och sen en klippning för att ta bort det slitna och hjälpa håret att återhämta sig.

En snällhetskur för hormonhår, helt enkelt. Precis vad som behövdes.

 
 

cherry

5 kommentarer till “Att vara som återställd.

  1. Låter underbart! Har en kille på 2 månader och har inte märkt något större håravfall än, utom på ett ställe. Upptäckte igår att jag tappat halva högra ögonbrynet!?! Ser inte riktigt klokt ut :-)) . Blir att fylla i med penna tills det växer ut igen (hoppas verkligen att det gör det!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg