Att ha det igång!

 
 

3V6A5957

 
 

3V6A5962

 
 

3V6A5961

 
 
 

Och så var det igång.

Det som Snart Ska Bli Badrum plockas ner och bärs ut i väntan på nya (och mer isolerade) kläder. Mycket av materialet kommer att återanvändas, fast på andra sätt, och mycket kommer att bytas ut såklart så det blir godkänt och sådär. Men det är SÅ SPÄNNANDE! Tänk att det äntligen har startat!

Mitt klinker till golvet har kommit men det har jag inte sett ännu, och det är jag riktigt spänd på att få se för i katalogen såg det så himla perfekt ut och precis sådär som jag ville ha det. Annars är allt annat redan uppackat, klappat på och inspekterat ungefär hundra gånger om med en intensiv längtan efter att få se det på plats. Och nu ska det snart ske! Att se ett rum ta form är nog en av dom bästa saker jag vet, att få se den där förvandlingen från idé till något som faktiskt går att ta på, leva i, älska.

Japp, vänner. Resan av Det Som Snart Ska Bli Badrum har börjat.

 
 

cherry

3 kommentarer till “Att ha det igång!

  1. Det är roligt att renovera badrum ifall när det är klart! Vi gjorde om vårat badrum i våras på vår övervåning men vi lade in plastmatta och det blev verkligen superbra. Innan var det gammal blå plastmatta från 70-talet. Lycka till med renoveringen!!

  2. Amen så taggad jag blir! Vi ska få hantverkare hit på Måndag som ska ge offert på vårt badrum och sen ryker både köket och eländet till toalett. Bara att man vet om att väggar och luckor kommer fara all världens väg gör det SÅ mycket enklare att spendera tid på toaletten utan att bli förbannad… hehe..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg