Att ha någon på bättringsvägen.

 
 
C
 
 

F

 
 

B

 
 

E

 
 

AT2B1314

säng – sleepo // vimplar & plädar – no74 // fjädervimpel – lovewarriors // korg vid sängen – tine k// träkanin – artilleriet // luftballong – artilleriet // magnoliaträd – gammalt // kaninhuvud – sprall

 
 
 

Godmorgon söndag!

Då jag var aningen upptagen igår med att bära febrig, närhetssjuk bebis så har jag inte hunnit fota några nya bilder så idag får ni några inte dagsfärska på Buses rum (det är nog aningen mindre städat där inne idag, jag har inte vågat öppna och kika). Han trivs verkligen i det där rummet och pratar redan om att han tycker att han ska få en våningssäng så att lillebror kan sova där nere och han själv där uppe.

Idag ska jag förhoppningsvis en sväng till Banditen och kramas, för i veckan är det non stop action med tur till Småland för att välja ut var eluttagen och sånt ska sitta i badrummet, en ganska stor lämning till en kund som ska bli klar, min egna sak som jag hoppas finna lite tid till och så ska Buse få rör på torsdag så då vill jag vara komplett och till 100% där för vad han än kan tänkas behöva. Det är ju ett så litet ingrepp men första gången någon gör nåt sånt med mitt barn, så jag kan ändå inte låta bli att ha den där klumpen i magen trots att det är helt rätt att tappa ut den där vätskan så att han slipper vara så gott som döv stackaren. Men jag vill bara bära hem honom sen och stoppa ner honom i vår säng bland alla kuddar och läsa varenda bok i hans boksamling tills han själv tycker att det är nog.

(Köket? Det bestämde vi oss för att pausa i två veckor eller så, så att vi hinner slutföra en sak och inte har ytterligare en i luften. Och det känns som ett vettigt beslut. Så det står här hemma och väntar på montering).

Så det blir ett försök till stillsam söndag här hemma inför en fullrullesvecka, och hur jag än kan skaka på huvudet ibland åt hur jag lyckas skapa kaos åt mig själv då och då så kan jag trots allt inte låta bli att känna att herregud vad roligt att det har blivit höst och att allt har vaknat upp igen!

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ha någon på bättringsvägen.

  1. Åh så underbart fint rum!!! LOVE IT!!! Var har du köpt dom urläckra undelaterna? Måste ha dom!!! Kram

  2. Översta bilden är otroligt fin tycker jag! Så läckert med flera av No 74:s vimplar också, älskar dem men har ännu inte köpt någon. Lillebrors rum är så litet och storebror vill nog inte ha, han pratar redan om att få byta bort sin ljusblåa Kaspar tapet. Men nej, den är ju så fin på ena väggen, och så lagom barnslig. Tänk om han vill ha svart och flammor och Spindelmannen och Minecraft. Då får jag nog ringa dig för styling 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg