Att komma på att man har en skatt.

 
 

3V6A6794

 
 
 

Häromdagen gjorde jag världens upptäckt.

Jag har hela tiden haft ett svagt minne av att vi har en vind i det här huset, men eftersom jag a) var höggravid och b) aningen distraherad när vi var på visning så har det liksom inte riktigt satt sig i huvudet på mig. När vi precis kommit upp för trappan med mäklaren så ringde nämligen VÅR mäklare för att rapportera hur vår första visning på Lutande Huset gått, så jag pep direkt ner igen för att ta det samtalet, och så var det bara mannen som såg vinden.

Tja, och sen flyttade vi ju in som ni vet och så har vi koncentrerat oss på själva huset och att få rummen klara där, och jag har försökt färdigställa studion, då jag har liksom inte ens haft en tanke på att vi har vind.

Förrän nu.

 
 
 

3V6A6791

 
 

3V6A6798

 
 

3V6A6797

 
 
 

Så ni må tro att jag höll andan när jag steg upp för trapporna upp på vinden häromdagen och kunde konstatera att vi inte bara hade en vind, utan den PERFEKTA fotovinden. Perfekta. Alldeles fantastiskt utmärkt till ett stundande projekt och sådär härligt ruffig att jag knappt kan tro att det är sant. Det bara slog mig liksom att just ja, vi har ju en vind! Den kanske man kan fota i? och så visar det sig att det kan jag minst sagt göra.

Det är ju inte klokt vilken skatt jag missat i månader.

 
 

cherry

9 kommentarer till “Att komma på att man har en skatt.

  1. Roligt! 🙂 Jag är fastighetsmäklare och känner igen mina köpare i dig. ” Jaha, var det så här det såg ut”. På visningarna är spekulanternas fokus ibland på 1. Barnen 2. Andra spekulanter. 3. Bekanta som också är spekulanter. 3. På någon detalj i huset som kanske i det stora hela är ganska ovidkommande!
    Tack för en härlig blogg!
    Hälsn
    Karin

  2. Vi har också en sån där jättevind längst upp i vårt hus. En riktigt häftig en. Vår är lite svårare att komma upp till dock eftersom det inte finns någon trappa. Den renoverades bort när de satte in badrum här. Förstår verkligen entusiasmen, känner likadant närjag kommer upp på vår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg