Att ha en skrivbordshörna färdig.

 
 

3V6A6504

 
 
 

Och så är den lilla skrivbordshörnan klar till vår au pair!

Hon behöver ju nånstans att sitta och surfa såklart (och hänga på Skype, hade jag varit så långt bort från det jag känner till hade jag velat Skype:a en hel del) och då tror jag att det här blir en bra lösning. Där ser ni väggfärgen lite mer också kanske, Lauthentique nummer 96 Poeder, som är sådär bra obestämbart smutsgrålilarosa som funkar fint till dom färgerna hon gillar. 

Och skrivbordsstolen, ja! Den blev ju bra där.

(Inlägget om skrivbordsstolen finns här).

 
 
 

3V6A6494

 
 

3V6A6497

 
 

3V6A6491

 
 
 

För att det inte skulle vara helt tomt och opersonligt när hon kom så satte jag dit lite posters från desenio med sånt som jag fått en uppfattning om att hon tycker om (rosa, mode, smink – ja ni vet), och så kan hon själv addera mer personliga saker när hon är här. Just det där med att fästa posters med washitejp är en så himla smidig lösning tycker jag, det blir inga hål och är bara att flytta om när man vill ha det på ett annat sätt.

Lamporna är skitsnygga tycker jag och kommer från IKEA (heter Ranarp) men är målade, dom också, i samma färg som skrivbordets ben – en slags mjukt mintig nyans som heter Dusty Green från Jean D’arc Living. Och så lite förvaringsmöjligheter, som dom där boxarna och böckerna (som går att öppna) från House Doctor som jag bara älskar eftersom dom både är snygga och väldigt praktiska, och den lilla kopparfärgade boxen jag fick av Jeanette när dom var här, den blev bra bredvid det andra.

Och så är alltså ännu en pusselbit redo för hennes ankomst, ännu en liten bit för att hon ska känna sig så välkommen det nu bara går.

Jag hoppas SÅ att hon ska trivas.

 
 

cherry

19 kommentarer till “Att ha en skrivbordshörna färdig.

 1. Hej!
  Vilken härlig skrivbordshörna som bidrar till en lust att skapa. Skrivbordet är ju helt ljuvligt. Var har du köpt det? Ha en fin dag! Kram

 2. Underbart : )
  Hur är det annars att sätta washi på kalklitirvägg? Tänkte att det kanske lämnar märken då ytan är känsligare…?

 3. Jag är övertygad om att hon kommer att trivas. Vem skulle inte göra det i det rummet?! När är det hon kommer? Ha en fin dag. Kram Annika

 4. Jag var au pair i ett land långt borta (USA) för några år sen och känner mig helt övertygad om att hon kommer känna sig så välkommen! Du gör det helt fantastiskt fint, och att du frågat henne vad hon tycker om och har det i bakhuvudet gör mig alldeles rörd!

 5. Du gör alltid väldigt inspirerande miljöer! En fråga: Min washitejp trillar alltid ner efter en stund. Vilken använder du?

 6. Du. Är. Så. Himla. Duktig!!! Vilken blick du har för detaljer och helhet! Helt underbart att följa din blogg och få inspiration! Och vilken energi du har, med en liten bebis och allt!

 7. En helt fantastisk, underbar skrivbordshörna! Skrivbordet är superfint! Du är grym på att inreda!

 8. Faaaantastiskt skrivbord! hur har du gjort det? Eller är det köpt? Såå himla fint!! Å precis ett sådan som jag drömmer om. Tacksam för svar!
  Ha en toppendag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg