Att bli bubblig i hjärtat.

 
 

3V6A4736

 
 

3V6A4722

 
 

3V6A4779

 
 

3V6A4762

 
 

3V6A4778

 
 

3V6A4753

 
 

3V6A4744

 
 

3V6A4738

 
 

3V6A4777

 
 

3V6A4776

 
 

3V6A4729

 
 

3V6A4743

 
 
 

Dom här bilderna av Tage, Lisa, Olle och Spöket som jagar bubblor tillsammans med Buse älskar jag.

Inte bara för att det var en fin sommardag just den dagen när luften stod stilla i trädgården och gräset var alldeles varmt under fotsulorna, utan också för att den symboliserar så bra det jag tycker är finast med djur och barn tillsammans. Glädjen. Det där otvungna och fria på något vis. Och jag är så himla glad att både Buse och Noah har en möjlighet att växa upp med hundar så som jag själv gjorde, och även om jag nog aldrig kommer utöka med stall och höns och en fet katt som solar sig på gårdsplanen så får dom ändå en liten bit av det jag själv minns som allra varmast när jag var barn. Jag är ju uppväxt bland mängder av hundar och arabiska fullblod och änder och japanska silkeshöns och älgstudsare (mamma hade jägarexamen) och en envis, klotrund shettis vid namn Gullan som nästan tog livet av mig vid flertalet tillfällen men som jag älskade innerligt ändå (närmast att lyckas var hon nog när hon skenade med mig på ryggen och bestämde sig för att gena under en uppspänd stållina i grannens hage, vilket mycket väl kunde ha slutat med dekapitering om jag bara varit två centimeter längre). Det var tider det.

Så nej, kanske blir det ingen klotrund, envis ponny för pojkarna. Eller så blir det det.

Oavsett har dom iallafall fått jaga bubblor med hundar en sommardag i Småland.

 
 

cherry

10 kommentarer till “Att bli bubblig i hjärtat.

  1. Men oj så härliga foton. Ja bubbligt är orden både bildligt talat och känslan i kroppen när man ser dem. Leendet och skrattet lixom bubblar fram 🙂

  2. Wow. Jag fick först en undulat (lagom kul) och sedan till slut en hund som vi hade i 4 år. Sedan en kanin som kompensation, alltmedan jag drömde om också en häst. Och kanske fortfarande gör, vid 40+ och med en man som är pälsdjursallergiker. Men många år med egen katt hann jag med, en fantastisk individ som maken klarade av (han hade inget val). Men några djur för våra barn att växa upp med, det blir det tyvärr inte.

  3. Oj vilka härliga bilder och vilka skuttiga hundar din mamma har. Vi har inga barn, men jag tror mycket på barn och djur. Inte bara för glädjen utan också för att man lättare lär sig förstå ansvar och hänsyn.

  4. Underbara, härliga bilder! 🙂 Ibland undrar jag om du planerar bilderna i detalj (tänker på bubblorna mot den mörka bakgrunden) eller bara fotar när tillfället kommer? Eller fångar tillfället och ”möblerar om” för att få till rätt ljus mm?

    1. Hej! Nej såna här bilder är helt omöjliga att planera, då varken bubblor eller hundar gör som man vill 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg