Att ha haft fredagsbesök och höstfeeling.

 
 

3V6A7322

 
 
 

Jomenvisst, igår fick vi besök mellan åskskurarna!

Det var Banditen som tittade förbi för att säga hej, kika på mitt kontor och lämna synpunkter på nåt jag jobbar med, ge Buse ”heja-öronrör”-present, klappa vinthundar och jollra med bebis. Hon är ju bäst på det där; att tänka på dom små sakerna och att alltid vara sådär genomtänkt och genuin (som efter-opreationspresent till Buse liksom, det hade hon ju inte behövt) och att alltid ha en minut över till sagobok eller piratskepp eller vad man nu än vill visa.

Det är väl därför hela familjen älskar henne.

 
 
 

3V6A7314

 
 
 

Buse öppnade paket med stor förtjusning!

 
 
 

3V6A7328

 
 
 

Tooka passade på att stjäla sig lite Bandit-tid hon också. ”Au au auuuu” pratar hon och trycker sitt huvud mot Banditen för att vara säker på att bli ordentligt klappad. ”Hur ääääär det Tooka?” frågar Banditen med joller-röst och Tooka låter henne veta att det är öken, som vanligt.

 
 
 

3V6A7338

 
 

3V6A7348

 
 
 

Och så fick hon bebisgos, såklart. Nu för tiden kommer man ju inte in i Lanthandeln utan bebisgos.

Och ja; lite så var det alltså här igår när vi hade en alldeles otroligt regnig och åskande fredag med tolv grader höst ute och moln så mörka att det kändes som om någon vaknat upp och släckt. Och ikväll bär det av till Malmö för fest; Nelly fyller trettio och det ska firas med fanfarer och ståt och allt det där andra som sig bör när någon lockig fyller trettio och man vill ta i så man skäms.

Det verkar bli en ypperlig helg, det här.

 
 

cherry

4 kommentarer till “Att ha haft fredagsbesök och höstfeeling.

  1. Ja, Nicole är så fin i hjärta och själ, förstår att hon är en kär vän. Måste även få tillägga att Hon är också så naturligt vacker, går igenom bilden, allt de hon är.
    Kramar till Er alla från Ninni.

  2. Härliga bilder – men jag kan inte förstå att Banditen inte kan bli kvitt sin smärta. Helt otroligt att en ung och i övrigt frisk och kry person får stora delar av livet förstört av en dum skada och en olycklig operation. Hur står hon ut?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg