Att ha fått fotografera en liten Juni.

 
 

3V6A7586

 
 
 

Igår hade jag ju besök av en liten Juni och hennes mamma;

bara dryga veckan gammal och med helt fantastiskt mycket hår. Det är ju inte klokt vad små dom är! Och det är ju verkligen inte klokt vad snabbt man glömmer. Det är ju trots allt bara 4 månader sen Noah föddes men jag kan trots det inte komma ihåg hur himla liten även han har varit. Nu är han ju en stadig kille som gapskrattar och dreglar och äter aprikoser med sin umamiteaser.

När hände det liksom? När jag sov?

 
 
 

3V6A7542

 
 
 

Men iallafall;

jag eldade upp så mycket det gick i kaminen ute i studion, rullade fram elementet och värmde vetekuddarna och sen var det bara att sätta igång! Juni sov hela sessionen igenom, vara bara på slutet som hon öppnade ögonen och plirade fundersamt på oss där hon låg.

 
 
 

3V6A7511-2

 
 

3V6A7839

 
 
 

Det där med att fotografera bebisar är iallafall något som är bra för själen. Det är en sak som är säkert.

Idag blir det till att ta hand om Tants tass (det är så snuskigt så det är inte klokt, men det ska spolas varje dag och tryckas på och allt det där och så ska hon ha sina piller) och vänta på en budbil och planera för en fotografering som ska ske i nästa vecka och som kommer vara något av det roligaste jag gjort på länge, tror jag.

Men först; frukost!

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att ha fått fotografera en liten Juni.

  1. Vad kul för föräldrarna att ha de korten,de blir stora så fort. Hoppas hunden blir bra snart,vi har kämpat hela sommaren med två marsvinen som opererats flera gånger dyrt med vet en slog i taket 10.000 kr den andra 9.000 kr som de är försäkrade för nu sitter jag med en tredje som. Inte vill äta och stödmatar och folk tror att jag inte är klok för att jag vill att de ska överleva de är lika mysiga o tama som en hund,för jag har en hund på 12 Mån. Mvh yvonne Gustafsson .

  2. Fint! Och jag fascineras av att vissa små sover så mycket. När mitt första barn var några dagar eller någon vecka gammal sov han i tre timmar en eftermiddag. Det glömmer jag aldrig – rekord. Men vissa säger att barnen i princip sover hela tiden? Jaja, det är väl olika det där. Han somnade i rullande vagn, bil, eller i famnen vid amning. Att styra och ställa med fotoposer i sömnen hade aldrig gått 🙂

  3. Underbara bilder på sötaste fina lilla Juni. Nyaste tillskottet i vår familj.
    Lilla Junis mamma Rebecka är kusin med mina söner och min man bror till Junis morfar.

  4. Åh så fina bilder! Och vilken otroligt söt liten tjej! En liten fråga bara, vart har du köpt de fina skinnfällarna?

  5. Herregeeeu so gosig! Får man fråga var du hittat mössorna/underbyxan? Är det någon på Etsy? Letat som en galning efter några som inte ser så ”galna” ut. Kram Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *