Att planerings-luncha.

 
 

3V6A8415

 
 

3V6A8433

 
 

3V6A8438

 
 
 

Igår var det underbart höstväder här i Ystad när jag begav mig in för att möta Fuffe och planera bloggevent för hans Skepparps Vingård. Det är ju så fantastiskt den här perioden när det fortfarande är varmt nog att gå utan jacka, men svalt nog att inte svettas ihjäl när man satt på sig en lite tjockare tröja! Älskar’t. Det är väl bara några veckor som högst som man får ha det så här.

Jag var pepp på att träffa Fuffe (det är man alltid) efter att inte ha sett honom sen jag var på Kronovall med Kalklitir och blev vallad genom området och lyssnade på hur Carola dykt upp i hans vinodling sist med sin turnébuss och förvånat alla vinbönder och dessutom hjälpt till lite med ympandet eller vad dom nu höll på med den dagen. Det gav dom nog lite att prata om skulle jag tro. Coolt, Carola!

(Sjalen med paljetter är från KyssJohanna, tröjan från SheIn och byxorna tog jag på Vistamia-koden jag hade på Instagram så blev dom ett dunderfynd då dom redan är på rea här).

 
 
 

3V6A8442

 
 
 

Ystad, alltså. Hur vackert?!

Alla dessa små gränder och klättrande rosor och all kullersten (som dock inte alls är särskilt Banditvänligt och skapar en himla massa problem när man ska köra henne nånstans i bil) och torget som är sådär lagom sömnigt och där handlarna säljer blommor ur hinkar nästan som i Helsingör.

(Åh herregud vad jag blev sugen på Helsingör nu! Det får det bli snart).

 
 
 

3V6A8452

 
 

3V6A8448

 
 
 

Ja, och så tog jag och Fuffe lunch på Espresso House och planerade det stundande eventet och det kan jag säga att har du en blogg så bör du reservera den 17 oktober illa kvickt, för då jäklar blir det åka av ska du veta. Herregud som jag skrattat när jag satt ihop programmet för den här dagen! Har försökt göra en dag som jag själv skulle ha så himla roligt om jag var med på (nu ska jag ju vara med, men ni fattar) och det här kommer man inte vilja missa. Jag kommer att gå ut med lite mer info snart om hur man anmäler sig och så såklart, men jag har bara väldigt begränsat med platser så det gäller att vara snabb som en vessla tyvärr.

(Är det någon som redan nu känner att självklart vill jag spendera den 17 oktober på Skepparps Vingård med en Fuffe, en fruga, en hemlig gäst, aktiviteter och gapskratt och själv bara behöver infinna mig på Malmö Station för att vara med så maila mig vetja så reserverar jag plats redan nu. Min mailadress hittar du under kontakta mig här uppe under headern. Finns bara sisådär 20 platser kvar totalt så boka upp en bloggvän och spänn fast er, för från ungefär klockan 13 till 23 den dagen är ni i vårt våld och då kan pretty much vad som helst hända. Men annars kommer jag ut med aningen mer detaljerad info och mer uppstyrd inbjudan snart. Självklart är det kostnadsfritt).

Så lite så var min gårdag; ett höstvackert Ystad, en Fuffe, eventplanering åt en vingård och en Espresso House-lunch i solen.

Finfint.

 
 

cherry

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer till “Att planerings-luncha.

  1. Är ju nästan så att man får snickra ihop en blogg snabbt som tusan.. 😉 Kul det låter, hoppas ni får en fantastisk dag! 🙂

  2. Jag kanske är lite trög men vad menar du med ”inte banditvänligt”? Har inte läst din blogg så himla länge så jag har kanske missat nåt…

  3. Hej Emma!
    Älskar hur du klär dig o allt klär dig 😉 Undrar hur är byxor i storleken?
    Det är alltid spännande att läsa din blogg 🙂
    Kram, Magdalena

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *