Att kika in lite till.

 
 

3V6A8549

 
 
 

Au pairen, ja! Ni är många som undrat när hon kommer. Förhoppningsvis blir det sista klart med migrationsverket i slutet av september och då är hon här i oktober. Så snart! Det hela ska bli mycket spännande tycker vi allihop.

Tänkte att ni kanske ville se lite fler bilder på hur rummet håller på att bli?

Här ser ni alltså det man ser när man står i dörren och tittar rakt in. Längst bort ett gammalt skåp jag målat med Annie Sloans Paris Grey och Old White, skrivbordet ni redan sett och en matta från Fritsla Tyglager. Ser ni att det går in åt vänster? Det är där sängen står. Och åt höger av rummet finns badrum och en hörna med soffa. Den ska ni få se mer av sen.

 
 
 

3V6A8547

 
 

3V6A8571

 
 
 

Ja och den stora Eos-lampan hamnade här istället. Blev så bra så.

 
 
 

3V6A8568

 
 

3V6A8575

 
 
 

Här ovanför ser man väggen som man har ryggen mot när man sitter vid skrivbordet, och så gattet med sängen i. Där ska hon väl sova gott ska jag hoppas, med sänghimlen svävande ovanför sig.

 
 
 

3V6A8566

 
 

3V6A8562

 
 
 

På sängen ligger några inramade tavlor och väntar ännu på att få sättas upp (både ramar och fashionposters kommer från Desenio), dom ska nog hamna ovanför soffan tror jag men har inte riktigt hunnit med att få upp dom. Det kommer. Dessutom är det lite roligt att dra ut på, så att det finns saker kvar att göra.

Och ja, där var en liten uppdatering på hur det ser ut där ovanför trappan. Ett rum till någon vi ännu inte träffat.

Himmel vad spännande!

 
 

cherry

13 kommentarer till “Att kika in lite till.

 1. Åååååå så FINT!! Riktigt mysigt och mjuka goa färger, me like!! Så när du är klar med ditt eget hus, jo visst, tjatar du och är rastlös kan du väl få komma hem till mig och måla och fixa och dona om du vill hahaha 😉 Men du är mer än välkommen 😀
  http://lotte4.blogspot.se

 2. Hon kommer ju smälla av, så fint och puderpastelligt det är! Hur hänger sänghimmeln? Har velat köpa en himmelsäng ett tag men har fått acceptera att det nog inte får plats i sovrummet, så jag funderar om jag vill ha någon annan lösning..

  Kram /iris

 3. Va fint hon får det. Hon längtar nog hon med. Va spännande det måste va för henne att komma. Nytt land,kultur,naturen och snö.
  Ha en bra dag
  /Ann-Sophie

 4. Du är ju så gulligt grym! Ett tips är att hon får några tomma tavelramar om hon har med sig familjefoton.. Ibland kan det ju bli så att man saknar sin familj lite o vill kika 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg