Att ha spikat upp henne.

 
 

3V6A8670

 
 
 

Ja, ni minns kanske att jag var på väg att spika upp någonting i Buses rum häromdagen?

Nu är hon uppe.

Kan ni se henne?

 
 
 

3V6A8732

 
 
 

Nej, inte han. Renen har hängt med länge, den fick Buse av mormor och Sockervadds-Göran för sisådär en två år sen. Nej, lite högre upp får du allt titta.

 
 
 

3V6A8675

 
 
 

Där ja! Där är hon!

En heeeelt fantastisk svan med plingande prinsesskrona och vackra fjädrar. Hon har varit slut (på Mokkasin såklart) länge, länge men så kom ÄNTLIGEN åter-i-lager-mailet på min bevakning och jag kastade mig in för att beställa. Och hon är inte bara vacker, hon är fairtrade och eko och allting annat bra också.

Nu är nog samlingen komplett. Nu finns haren ovanför sängen till Buse, och så svanen här som då Noah ska få sen när han blir stor nog för eget rum och egen stor säng. Men tills dess får hon bo hos Buse.

 
 
 

3V6A8713

 
 
 

Hon passar ju in så bra där ovanför det gamla skåpet som är fyllt med plädar och kuddar vi samlat på oss genom åren, nästan alla från Numero 74 och Camomile London – jag beställde direkt från Numero 74 i början och blev helt salig när jag hittade Mokkasin för då slapp man en helt hysterisk frakt och en massa franska mail.

Många av kuddarna och plädarna använder jag även vid babyfotograferingar. Bra när man kan ha flera användningsområden tycker jag.

Och ser ni ”kimonon” som hänger på skåpet? Dör. Den är från LoveWarriors och han är så fin i den att jag smäller av.

 
 
 

3V6A8689

 
 
 

Och tipi-tältet från Granit, ”kodjan”, hänger med ännu trots sisådär tre års våldsam lek.

(Korgen finns här och stjärnkudden är också numero 74).

 
 
 

3V6A8690

 
 

3V6A8705

 
 

3V6A8720

 
 
 

Jo, så nog har hon kommit upp alltid, svanen.

En framtida rumskamrat åt Noah och väl värd att vänta på, och ett bra sällskap åt robotarna Buse fått av Tindy och den gamla kaninen vi köpte på Västkusten långt innan Buse ens var påtänkt.

Ett litet smycke på väggen.

 
 

cherry

10 kommentarer till “Att ha spikat upp henne.

  1. Jag kan blir helt galen på din blogg och Starwoman, ni har så vansinnigt fina ideer och saker. Ni är grymma på att inreda. Gillar verkligen indiankojan men här hade den nog inte hållt mer än någon time eller två. Jag har två vildingar i nästan samma ålder. 😀

  2. Förstår att Buse gillar sitt rum och om även vuxna vill hänga där. Ser så trivsamt ut!
    Jag undrar vad det är för lekspis som man skymtar på bilderna? Har inte sett den innan.

  3. Så fint han har det, Buse! Jag glädjer mig också att fler gör sådär – köper till lilla och så får stora ha det lite under tiden. En vill ju visa upp det fina såklart! Förresten, beyond imponerad av hur fint plädar och filtar ligger vikt i skåpet, är det alltid så eller är det möjligen bloggstylat? Min snart fyraåring är inte expert på att låta vikta plädar vara vikta plädar, om en säger, men de är ju olika. Och ljuvliga därtill, de där miniatyrerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg