Att ha pojkarna redo för kylan.

 
 

3V6A2796

 
 
 

Att det blåser i Skåne är ingen hemlighet och redan nu börjar man ana den där vindkylan som kommer smygande och skvallrar om höst och vinter och känslan av tundra när det är riktigt jävligt och regnet går i sidled över fälten. Så jag har rustat pojkarna redan nu, så är vi redo när den kommer.

Jackan på dörren är en Barbour som jag tjatat på Jenny på Modesto att köpa in eftersom jag älskar kvalitén på deras jackor och den jag har själv har hållit hur länge som helst. Nu när Buse inte växer i samma raketfart känns det mer värt att satsa på en stadigare jacka på något sätt (denna fick jag dock köpa med lite rabatt).

 
 
 

3V6A2815

 
 
 

Och vad har vi här då?

Dör.

 
 
 

3V6A2823

 
 

3V6A2826

 
 

3V6A2838

 
 
 

Vinterns gosigaste åkpåse (baby shield) från 7 a.m. Enfant!

Gick inte att motstå. Fluffig och går utmärkt att ha i sittvagn sen också, och dessutom kan man byta fronten till en tunnare när det är varmare ute så det går att förlänga säsongen. Och så orange såklart, tyckte den var skitsnygg. Där kan Noah ligga och leva livet i vinter medan jag pinas i vinden och drömmer om sandstränder och kokosdoftande sololja och att själv få vara fem månader och lattja i en åkpåse.

Men ja, pojkarna är rustade för kallare tider! Vi är redo för Skåne-höst, vi.

 
 

cherry

6 kommentarer till “Att ha pojkarna redo för kylan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg