Att ha en sådan söndag.

 
 

3V6A3028

 
 
 

Idag är det murrigt och höstligt och vi har tänt kakelugnen här hemma och lyssnar på hur det sprakar och smattrar där inne under tiden mannen letar efter dokumentärer om varför plan kraschar (varför i hela världen man nu skulle vilja se något sånt?! jag ska ta mig till Gävle om någon vecka och behöver inte spä på min slumrande flygångest mer känner jag) och både Buse och Noah sover, så huset är sådär tyst det sällan är med barn.

Skönt. Det känns precis som söndag.

 
 
 

3V6A3047

 
 

3V6A3035

 
 

3V6A3052

 
 

3V6A3054

 
 
 

Jag ska ta tag i det sista inför Kung Fidolins öppnande i nästa vecka; jag vill ha koll på allting igen efter fotograferingen (då det flyttas och packas ner och packas upp och byter plats), räkna om allting och dubbelkolla mot saldot i butiken och försöka hitta alla små fel som säkert finns här och var på sidan men som jag bara inte set eftersom man själv blir blind efter ett tag när man tittat på samma sak för länge. Egentligen är det bara det, en sista koll med tech så att allting fungerar och så en väntan på att leveransalternativen ska vara helt klara som är kvar, och sen kan jag slå upp dom virtuella portarna och förgås litegrann av pirrighet. Jag har redan tjuvvisat lite bilder på Instagram, få se hur länge jag kan hålla mig från att göra det här inne också. Förmodligen inte alls särskilt länge.

Så ser alltså vår söndag ut. Vad ska ni göra?

 
 

cherry

17 kommentarer till “Att ha en sådan söndag.

 1. Låter hur mysigt som helst med eld i kakelugn. Jag väntar otåligt på att vår ska komma på plats, så vi också kan elda och få höra spraket.

  Jag tänkte måla ett par stolar färdigt idag. Har grundmålat ett par gånger och nu ska täckfärgen på. Sen håller sonen på att byta tak på sitt hus, så vi ska åka till honom och bära tegelpannor. Phu,svettigt!

 2. Vi har en lugn söndag att se framemot idag. En runda på gårdsloppis som ordnas i grannbyn och så en joggingtur. Det har varit halvtaskigt höstväder hela helgen men idag lyser solen litegrann.

 3. Låter som en skön söndag!! Å jag tror du kommer ha stenkoll på allt 🙂
  Vill med skriva att jag läste nån kommentar om det där med flick- och pojkkläder… Tycker du bemötte det väldigt bra!
  Jag förstår ju inte varför man orkar hänga upp sig på såna saker…
  Här ska vi på Horse Show!! Gissa om dottern är taggad;-)
  Ha en riktigt fin söndag!
  Kram Anna

 4. Jag tycker du är grym som vågar satsa och göra det du tycker om! Fränt!
  Själv ska jag satsa på att packa min lilla väska, sen dra mig uppåt Karlstad där ett 5-veckors projekt fortsätter, så jäklans roligt! Om jag är glad för mitt jobb? Sover Dolly Parton på rygg? =) =)
  Men först ska jag ta vovve och sambo och starta dagen på Märtas mysiga innergård to get it started.
  Kör så det ryker!

 5. Vilken mysig start på söndagen, med en sprakande brasa. Är det något jag ska ha i vårt nästa hus så är det en kakelugn/kamin/öppen spis, tillför ju så mycket i ett hem.

  Längtar tills du ”slår upp dörrarna” till butiken, sååå nyfiken!

  Jag ska strax ut och peta ner tulpanlökar i rabatterna, här skiner solen och luften är så skön.

  Fin söndag till dig,
  Kram

 6. Men vad skönt att höra att det inte bara är min man som är morbid och kollar på dokumentärer om kraschar. Min man har dock vidgat vyerna och googlar numera även på ”traincrasch”, ett litet tips till maken kanske 😉
  Gillar verkligen din plats här på nätet! Lycka till med butiken och allt annat kul du tar dig för!
  Hälsningar Carolina

 7. oj, oj, oj, vad jag vill göra brasa nu..
  fast här är det indiansommar och dags
  att dra på nåt’ opassande plagg (hur svårt
  är det att klä på sig nu’rå?) och ta bilen in
  till london och rota i lådor. låter ju knasigt.
  ungefär så blir det nog också. 🙂

  och så ska jag undra, – kommer den där
  kungen åka på ballongfärd utomlands
  med paket ? 🙂

  varm kram, – & än en gång, all lycka,

  hannah

 8. Här är det som sommar! Strålande sol och vindstilla, minst 15 grader varmt. Har hängt i park med barnen en stund och ska plantera en bärbuske. I fredags badade jag men löven börjar bli lite höstigt gula.

 9. Här blev det en långpromenad som avslutades med en långcykeltur, vi njöt så av solen och den härliga höstdagen och ville inte gå in 🙂 Nu ska middagen fixas, det blir Piggvar som vi köpte direkt av fiskaren i hamnen här i Ystad igår och ikväll mumsar vi i oss av efterrättsresterna från i går.
  All lycka till med din webshop!

 10. Den såg då för härlig ut den där åkpåsen redan älskad av liten Noah, synd att den inte finns i storlek L ;D Skönt med varmt och mjukt när vinden viner, ska själv leta ny jacka till vintern, har du något tips? Vad kul att höra att du ska komma till Gävle blev lite nyfiken på när? och var?
  Önskar dig en lugn och skön onsdagkväll.
  Kram Malin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rekommenderade inlägg